Brak i veze TRAŽIO JOJ JE DA ABORTIRA NJIHOVO DETE, ali na klinici joj je iz fascikle ispala fotografija zbog koje nije prestajala da plače! Odustala je, a on joj se surovo osvetio na VENČANJU! 15:29
Ispovesti KAKO DA NATERAM DEVOJKU DA MI URADI ONO ZA ČIM ČEZNEM VEĆ GODINU DANA?! Muškarac lije suze jer devojka odbija da ga zadovolji onako kako on želi! 00:10
Ispovesti MISLILA SAM DA SAM IZAŠLA SA DUHOVITIM KOLEGOM SA POSLA: Moja mama je imala jaku intuiciju, ispostavilo se da je UBICA! 23:25
Ispovesti DEČKO JE POZAJMIO MOJ AUTO a onda mi je prišao stranac i otkrio šta je video: Prenerazila sam se kad sam shvatila šta je radio! 21:30
Vesti VIDELA JE LICE SVOJE TROGODIŠNJE ĆERKE U VEŠ MAŠINI koja se pokrenula i počela da se puni vodom! Kućom se prolomio vrisak, izbezumljeni roditelji otkrili su detalje ovog UŽASA! 15:10
Ispovesti MUŽ ME JE PREVARIO PRE DVE GODINE I SADA MI JE BIO SUMNJIV! Izašao je s našom bebom i ja sam ga pratila - a onda sam videla šta radi s tom ženom pred našim detetom! 22:45
Ispovesti NA ČESTITKI ZA ROĐENDAN NAPISALA SAM MUŽU DA SE RAZVODIMO: Posle 27 godina sam saznala da radi nešto JEZIVO! 21:30
Odrasli UŽIVO U PROGRAMU OTKRILA JEZIVU ISTINU ŠTA JOJ JE MAJKA RADILA S DEČKOM: Priznala mi je da su bili intimni dok sam bila u istoj prostoriji s njima, a onda je došlo ono NAJGORE! 14:15
Vesti "SNIMALA SAM OLUJU I UDARIO ME JE GROM: U prvom trenutku kao da se ništa nije desilo, a onda... ROLERKOSTER"! Posle 20 minuta ova devojka je izgledala ŠOKANTNO! 08:30
Ispovesti DEČKO ME JE NA PRVOM SASTANKU ODVEO U BIOSKOP - pomislila sam romantično! Zbog onoga što je odabrao bio mi je odvratan - čista nastranost! 23:35
Ispovesti RAZMENJIVALI SMO VRUĆE PORUKE I ODLUČILA SAM DA GA POČASTIM: Ispunila sam mu želju, ali sad se KAJEM - nikada ne radite ovo! 20:41
Vesti PRIŠAO JOJ JE AGENT I OBEĆAO POSAO U DUBAIJU - preko noći joj se izgubio svaki trag, ostavila je četvoro dece! Posle 22 godine saznala se JEZIVA istina! 15:15