Brak i veze ŽENA ŠOKIRALA JAVNOST SVOJIM STROGIM PRAVILIMA ZA BRAK: Treće je posebno bizarno, da li biste vi ovo tolerisali kod partnera? (FOTO/VIDEO) 15:00
Ispovesti IMALA JE BAJKOVITO VENČANJE A UJUTRU JE USLEDIO ŠOK: Ispovest ove žene sve je zaprepastila, a pakao koji je preživela posle prve bračne noći nije mogla ni da zamisli 18:00
Horoskop INDIJSKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL: Jarčevi su na korak od venčanja, a Lavovi će uživati vrelim letnjim avanturama 07:00
Ispovesti MOJA ŽENA JE OPSEDNUTA DRUŠTVENIM MREŽAMA I UNIŠTAVA NAŠU PORODICU: Nesrečni suprug priča o paklu kroz koji prolazi, u sve su umešana njihova deca! 20:01
Zanimljivosti VERILA SE NIKOL ŠERZINGER: Pevačica treći put na korak do oltara, a svi se pitaju da li će joj se sada zaista posrećiti (FOTO) 08:41
Brak i veze 6 NAJVEĆIH LAŽI KOJE JE DRUŠTVO NAMETNULO ŽENAMA: Da li je u redu danas biti samo domaćica?! 09:37
Brak i veze DEČAK JE SEDEO S MAJKOM NA KAUČU, a onda se odjednom ispred njih pojavio otac i izvadio nešto iz džepa! Mališan je skočio kao oparen, pa zaridao, ovo niko nije očekivao! (FOTO/VIDEO) 14:01
Brak i veze TREBALO JE DA TO BUDE NJEN NAJLEPŠI DAN, A DOŽIVELA JE PAKAO! Uzalud je čekala mladoženju, ali onda ga je pronašla nedaleko od opštine: Pala je u trans zbog onog što je radio! (VIDEO) 10:10
Strast OTIŠLI SU NA MEDENI MESEC, A ONDA MU JE NOVOPEČENA SUPRUGA OTKRILA ŠOKANTNE TAJNE: Ostao je izbezumljen, sada ne zna kako da je ostavi! 06:15
Horoskop BIKOVIMA SE SMEŠI BRAK, POJEDINI ZNACI ĆE DOBITI NOVAC O KOM SU MAŠTALI, A EVO KOME STIŽE UNAPREĐENJE: Detaljan horoskop za drugu polovinu 2023. ostaviće vas bez reči! 07:01
Brak i veze IMAM 59 GODINA I LUDO VOLIM SVOJU ŽENU OD 56! Ali kada sam nedavno u prodavnici sreo suprugu najboljeg prijatelja rekla mi je nešto što me je skamenilo: Ne mogu da se oporavim! 20:01
Ispovesti DOK MI JE VERENIK BIO NA POSLU IMALA SAM ODNOSE SA KOMŠIJOM: Devojka je otkrila svoju prljavu tajnu, a ono šo je potom priznala izazvalo je burne reakcije (FOTO) 20:00