Ispovesti ŠOKANTNA ISPOVEST BUDUĆEG OCA NIKOGA NIJE OSTAVILA RAVNODUŠNIM: "Supruga me je slagala o polu bebe i to me je slomilo do bola" 18:00
Brak i veze ŽELEO JE DA SE NAŠALI SA SUPRUGOM, A ONDA JE USLEDIO HLADAN TUŠ: Izgovorila je nešto što ga je dovelo do suza, a pogledajte o čemu se radi! (VIDEO) 09:00
Brak i veze ŽENIN POTEZ GA JE DOTUKAO: Muškarac je želeo da iznenadi svoju suprugu, u par minuta sve se pretvorilo u katastrofu! (VIDEO) 14:02
Ispovesti NA KORAK JE OD BRAKA, ALI NE ZNA KAKO DA PRESTANE SA POROCIMA: "Pitam se da li ću moći da budem veran svojoj supruzi, a ona ne zna za moje ustaljene navike" 19:00
Zanimljivosti NAJPOPULARNIJA INDIJSKA GLUMICA OTVORENO O USPEŠNOM BRAKU: "Ugledajte se na starije parove i naučićete šta je večna ljubav!" (FOTO) 08:00
Ispovesti "IMALA SAM BOLOVE TOKOM ODNOSA SA MUŽEM, SVE JE POČELO PRE PET GODINA": Zabrinuta žena otkrila je intimnu tajnu zbog koje joj se brak raspada 19:02
Brak i veze POGLEDAJTE ŠTA JE OVA ŽENA PITALA SUPRUGA: Prvi deo pitanja bio je uobičajen, a drugi ga je doveo do suza! (VIDEO) 14:00
Brak i veze "ZAR TVOJA LJUBAVNICA NIJE RAZOČARANA VELIČINOM TVOG POLNOG ORGANA": Ispovest nevernog muškarca izazvala je buru na internetu (FOTO) 20:01
Ispovesti "LJUDI MISLE DA MI JE DEDA, A MI SE VOLIMO": Ceo svet bruji o ovom bračnom paru, a tek kad čujete gde su se upoznali sve će vam biti jasno (VIDEO) 17:00
Ispovesti "IMAM 52 GODINE, A ONA 30 I SADA SAM SAZNAO ZA NJENU TAJNU, SVE JE LAGALA": Ispovest ovog muža sve je naterala da se zamisle (FOTO) 18:00
Ispovesti GODINAMA GA JE IZJEDALA SUMNJA, ALI NIJE IMAO DOKAZA: A onda je ugledao scenu od koje je zanemeo i ceo njegov svet se srušio u trenu! 19:00
Ispovesti OSTALA JE SAMA SA MALIM DETETOM POSLE SMRTI MUŽA: Zbog zabranjene ljubavi udovica se našla na stubu srama, drhtali su od straha zbog reakcije porodice (FOTO+VIDEO) 09:00