Strast PREVARILA GA SA 26 MUŠKARACA PRE BRAKA: Kad je muž to saznao, postavio joj je neverovatan zahtev (FOTO) 20:52
Zanimljivosti "NESREĆNI SLUČAJEVI SU DOVELI DO TOGA DA SE NE OSTVARIM KAO MAJKA": Ovaj detalj iz života Ekstra Nene malo ko je znao 18:30
Brak i veze "MUŽ NON-STOP RADI, A JA TE PARE NE VIDIM": Žena postavila jasan uslov, pa izazvala burnu debatu 19:50
Ispovesti ZBOG LJUBOMORE JE POVUKLA RADIKALAN POTEZ: Pala je na provokacije i uradila nešto zbog čega je odmah zažalila! (FOTO) 18:00
Zanimljivosti TAJNA JELENE BIN DRAI KOJU JE MALO KO ZNAO: Bogata Srpkinja otkrila kako je osvojila šeika iz Dubaija (FOTO) 12:42
Brak i veze "MUŽ ME JE VARAO SA KOMŠINICOM, PA SMO SE PRESELILI": Ubrzo je usledilo neprijatno iznenađenje (FOTO) 20:00
Psihologija ČUVENI RUSKI PSIHOLOG DAO JE NAJBOLJE SAVETE ŽENAMA: Njegove reči treba da upamti svaka dama ako želi poštovanje muškarca! (FOTO) 19:00
Strast MANEKENKA KOJA JE IŠLA NA PODMLAĐIVANJE VAGINE PONOVO ŠOKIRA: Otkrila je tajnu zbog koje se tresu mnoge porodice (FOTO) 21:00
Brak i veze PITALA JE SUPRUGA KOLIKO ZARAĐUJE I IZAZVALA BURNU REAKCIJU: Ovaj snimak nikoga nije ostavio ravnodušnim (VIDEO) 17:41
Brak i veze GEST VREMEŠNOG STARCA JE RASPLAKAO LJUDE NA MREŽAMA: "Ako ovo nije čista i iskrena ljubav ja ne znam šta je!" (VIDEO)deo) 19:00
Zanimljivosti KO JE SLAVICA EKLSTON, MOĆNA BOGATAŠICA KOJA JE BACILA BRITANIJU POD NOGE: Venčala je Harisa i Melinu Džinović, a posle razvoda se povukla iz javnosti 18:30
Brak i veze "MUŽ I JA IMAMO INTIMNE ODNOSE SA DRUGIM LJUDIMA": Andrea otkrila sve detalje iz spavaće sobe (VIDEO) 19:30