Brak i veze NOVO ISTRAŽIVANJE PATOSIRALO - kada dožive OVO, žene odmah švrljaju, jedno je presudno za aferu! 22:50
Ispovesti JEDNE NOĆI SHVATIO SAM DA BRAK NIJE ZA MENE: Bili smo zajedno od 15. godine - još pamtim šta je uradila nakon svega! 08:20
Strast KAD SAM ODBIO DA U KREVETU URADIM OVO, SUPRUGA MI JE REKLA DA NAĐEM LJUBAVNICU! A onda sam otkrio šta 20 godina krije 23:15
Zanimljivosti IVANA I DONALD TRAMP SU IMALI NAJEKSPLOZIVNIJI RAZVOD: Optužbe su samo prštale, ali milijarda joj je "začepila" usta 18:50
Brak i veze MUŽ SVAKOG DANA U 6 UJUTRU RADI ISTU BIZARNU STVAR U TOALETU I ONA JE UBEĐENA DA JE VARA: Njegovo objašnjenje je hit 07:40
Brak i veze SEDELA JE I DRŽALA MUŽEVLJEVU FOTKU: Ludo ga je volela i imaju troje dece, a onda se pored nje pojavila ONA! (VIDEO) 00:10
Vesti IMAO JE 7 GODINA KAD JE POSLAO POKLON DEVOJČICI IZ DALEKE ZEMLJE: 15 godina kasnije desilo se nešto što nije mogao ni da zamisli, kutija za cipele mu je promenila život! 10:40
Strast DOK SE MUŽ TUŠIRAO U NJEGOVOM MOBILNOM SAM NAŠLA MOJE GOLE SLIKE: Kad sam videla kome šalje poruke, ZANEMELA sam! 23:30
Brak i veze OTKRILA JE ŠTA NJEN MUŽ GLEDA U TELEFONU I ZANEMELA OD ŠOKA: Odlučila je da mu se osveti na brutalan način, samo je bledo zurio u nju! (VIDEO) 22:01
Brak i veze SUPRUGA JE OTIŠLA NA DEVOJAČKO VEČE I PRESPAVALA KOD PRIJATELJICE: Kad se vratila priznala mi je nešto strašno, život mi se zgadio! 23:01
Vesti ZABORAVILI SU NA SVADBENI POKLON OD TETKE, a kada su ga otvorili posle čak 9 godina suze su im navrle na oči! Nisu ni slutili da će im to biti SPAS! 20:10
Ispovesti POJAVILA SAM SE NA SVADBI BIVŠEG SA JASNIM CILJEM: Mladoženja mi je skočio u zagrljaj, a sutradan nas je sačekao LOM 09:30