Odrasli OD OVOGA BOLUJE BORA ČORBA - ŠTA JE OPSTRUKTIVNA BOLEST PLUĆA? Čuveni roker na respiratoru - za sve je kriva ova navika 13:32
Odrasli PRIMETILI STE NOVU FLEKU NA LICU: Obavezno proverite imate li neki od ovih 5 simptoma, nije šala - možete spasti život! 06:15
Odrasli TETOVAŽA JOJ JE SPASILA ŽIVOT: Kada je čula od čega boluje nije mogla da dođe sebi, a onda se desio PREOKRET života 15:50
Odrasli MISLILA JE DA SE NADULA OD PICE, PA IŠLA 30 PUTA U WC ZAREDOM: Smršala je 38 kilograma, a ovo je otkrilo opaku dijagnozu 17:10
Odrasli ZNAK BOLESTI KOJA JE ODNELA MARINKA JAVLJA SE I ODMAH NAKON JELA: Neki otkriju tek kada napreduje, ovo su SIMPTOMI 15:45
Odrasli ALERGIČNA JE SAMA NA SEBE - OVO SU SIMPTOMI: Čak su i lekari zanemeli "Ljudi i ne znaju da ovako nešto postoji" 09:25
Odrasli IGNORISALA SAM NEPRIJATNE SIMPTOME NE ZNAJUĆI O ČEMU JE STVARNO REČ: Kada sam saznala već je bilo kasno 17:10
Odrasli KRENULA AMBROZIJA, NAJGORE TEK SLEDI: Prof. dr Rašković o porastu alergena, simptomima i šta da radite (VIDEO) 12:30
Odrasli STRAŠNO - PET GODINA NIJE IZAŠLA IZ KUĆE! Objavljen emotivan video devojke koja prvi put šeta nakon dana u zatočeništvu 15:50
Zanimljivosti MOJ OTAC JE IMAO HALUCINACIJE, TO JE UNIŠTILO NAŠ ODNOS: Glumac otkrio rane simptome Parkinsonove bolesti svog tate 17:40
Odrasli OTIŠAO NA PREGLED ZBOG GLAVOBOLJE, REKLI MU DA ĆE UMRETI ZA NEKOLIKO NEDELJA: Stigla razorna dijagnoza, ovo su simptomi 07:31
Dete GLUMAC SVE OSTAVIO ZBOG BOLESNOG SINA: Prvi put pokazao kako izgleda i progovorio o 20 godina teške borbe za dete 17:26