Odrasli MISLILA JE DA JE MAMURNA, A ZAPRAVO JE BOLOVALA OD OPAKE BOLESTI: Ovi simptomi su ukazivali na užasno stanje 13:32
Odrasli KAMUFLIRANI I OPASNI PO ZDRAVLJE: Ova 4 simptoma dijabetesa svi ignorišu, a ključni su za otkrivanje bolesti 14:45
Odrasli OVO SU SIMPTOMI NAJČEŠĆEG GINEKOLOŠKOG KANCERA: Svake godine oboli 1.500 Srpkinja, evo 4 glavna znaka 13:03
Odrasli IMALA SAM 28 GODINA KAD MI JE OTKRIVEN RAK PLUĆA: Ovaj tumor sve češći kod mladih, čak i nepušača 10:12
Odrasli "PUCALA SU MI REBRA ZBOG BOLESTI": Slavna pevačica otkrila zastrašujuće detalje borbe sa neizlečivim oboljenjem 14:08
Odrasli NIJE VAM DOBRO POSLE ČAŠICE ALKOHOLA: Mislite da ste mamurni, a može biti nešto mnogo opasnije 13:02
Odrasli SKORO 250 MILIONA LJUDI U SVETU BOLUJE OD "TIHOG UBICE": Bolest pogađa oba pola, a javlja se bez simptoma 11:45
Odrasli U 8. MESECU TRUDNOĆE MI JE IZAŠLA BUBULJICA NA NOSU: Mislila sam da nije ništa, a ispostavilo se da je opasan rak! 09:05
Kuce ZAŠTO TREBA REDOVNO DA ČISTITE UŠI SVOM PSU: Prljavšitna može da izazove opasne infekcije, a evo kako da uradite to bezbedno kod kuće 11:08
Zanimljivosti TUŽNA SLIKA GLUMCA KOGA SRBIJA OBOŽAVA: Ovo je senka nekadašnjeg čoveka, prizor tera suze na oči! (VIDEO) 08:20
Odrasli DNEVNO OBOLI 3 ŽENE U SRBIJI, A JEDNA UMRE: Rak jajnika zovu tihi ubica, a evo koje preglede nikako ne smete da preskočite 12:55