Zanimljivosti SA OVIM SIMPTOMIMA SE SUOČAVAO SAŠA POPOVIĆ TOKOM TEŠKE BORBE? Dugo nije znao da ima podmuklu bolest, ovo je bio trenutak kad je sve postalo jasno! 14:25
Odrasli DOBRO POGLEDAJTE, OVO JE PRVI ZNAK DA IMATE TROMB U NOZI - KOBNI SIMPTOM KOJI SVI IGNORIŠU: Ne igrajte se sa životom, odmah idite kod lekara! 12:45
Odrasli ONA JE PRIMETILA DA SE NJEN MUŽ ČUDNO PONAŠA TOKOM TRČANJA: Ignorisali su problem jer nisu ni sanjali da je baš to bio PRVI SIMPTOM Parkinsonove bolesti! 16:01
Odrasli PAPA FRANJA PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR: Kada se pacijent stavlja na veštačku ventilaciju i zašto su naredna 24 sata kritična! 22:15
Odrasli EMILIA PETROVIĆ SE HEROJSKI BORI ZA ZDRAVLJE: Prvi simptom opake bolesti trajao je godinama, a drugi se iznenada javio usred noći - imala je 4 operacije, a sad otkriva nešto važno o šećeru! 16:45
Odrasli ZAGRIZLA SAM PARČE MESA I OSETILA BOL KOD KUKA KOJI ME JE RAZORIO - danima nisam ustajala iz kreveta! A onda su otkrili šta mi je uradio taj obrok i šta imam u crevima! 14:25
Odrasli BEOGRAĐANIN (21) ŠOKIRAO LEKARE - IMAO PRITISAK 210 SA 120: Odmah je zadržan u bolnici, a kada je otkriven UZROK svi su se iznenadili! 06:20
Odrasli ČUVENA SRPSKA SPORTISTKINJA PATI OD NEIZLEČIVE BOLESTI - SLOMILA SE PRED KAMERAMA! Potresna ispovest nakon što joj terapije nisu pomogle, ovo su simptomi teškog oboljenja! 18:10
Odrasli PROF DR DANICA GRUJIČIĆ IZNELA JEZIVO UPOZORENJE O BOLESTI ZBOG KOJE JE IZGUBILA PRIJATELJA: Imate utisak da se borite sa živim stvorom, da je neuništiv - ovo su simptomi! 11:01
Odrasli VODITELJKA "SLAGALICE" PRED POROĐAJ SAZNALA DA IMA RAK, A ONDA JE OSTAVIO MUŽ: Milica Gacin je javno govorila o opakoj bolesti, njene reči kidaju dušu! (FOTO) 12:10
Odrasli BOL U STOMAKU MOŽE DA BUDE NEŠTO GORE - DR BULAJIĆ UPOZORAVA NA NEŠTO JEZIVO U CREVIMA: Simptomi prisustva parazita su jasni, a evo kako se pravilno JEDE PASULJ! 16:40
Odrasli SVE O RAKU SA KOJIM SE BORIO POZNATI VODITELJ DEKI PANTELIĆ! Ovako je saznao da mu život visi o koncu - a stručnjaci upozoravaju: Jedan simptom na vilici SVE otkriva! 11:14