Zanimljivosti

OTIŠLA JE NA PRVI SASTANAK U HALJINI ZA KOJU JE SMATRALA DA JE SAVRŠENA: "Kad sam došla kući, videla sam koliko sam se izblamirala!" (VIDEO)

Nensi je iznajmila posebnu toaletu i otišla na dejt uz prevelika očekivanja, ali najviše ju je nasmejalo kada je shavtila u čemu je išla kroz ceo grad.

16.01.2024 20:00

OTIŠLA JE NA PRVI SASTANAK U HALJINI ZA KOJU JE SMATRALA DA JE SAVRŠENA: "Kad sam došla kući, videla sam koliko sam se izblamirala!" (VIDEO)
Tiktok-nancteby

Nansi je tiktokerka koju na društvenim mrežama prati više od 12.000 ljudi. Ona deli svoja iskustva u potrazi za ljubavlju u Njujorku. Nedavno je podelila haotično veče sa prvog sastanka koji nije prošao sjajno. Budući da radi od 9h do 17h, požurila je kući da se pripremi za izlazak, nakon što je preuzela haljinu iznajmljenu putem aplikacije.

- Više sam bila uzbuđena zbog svog izgleda nego zbog samog sastanka. Uvek se znojim. Osvežila sam se i sredila šminku. Za dejt sam iznajmila dve haljine, ali odlučila sam se za tamnoljubičastu koja doseže skroz do vrata i do zemlje, i prati liniju tela. Ima postavu u ljubičastoj boji preko koje ide proziran til - istakla je ona, a o tome je pisao i San. 

 

 

Nensi je prošetala centrom Njujorka u haljini za koju je mislila da joj savršeno pristaje. Ponosno je šetala gradom, puna samopouzdanja, ne primećujući da je nije dobro obukla. Naime, prilikom oblačenja imala je veliki propust, budući da od kukova haljina uopšte nije bila spuštena, već je samo providni til bio taj koji je padao do zemlje, dajući Nensi osećaj kao da je haljina “na mestu”.

- Mislila sam da izgledam tako dobro... Iako sastanak nije bio toliko dobar, i dalje sam se osećala odlično dok nisam stigla kući i shvatila da sam kroz ceo grad i na sastanak došla u podignutoj haljini! Meni je bitno da sam se ja osećala odlično. S druge strane, mrzim sastanke “na slepo”. Kada sam došla, momak je rekao da je već popio piće dok me je čekao, tako da neće naručiti ništa da pije. Srećom, naručio je da jede, inače bi bilo skroz neprijatno. Na kraju večeri bio je zapanjen računom. Doživela sam brdo kritika od njega, počev od toga da ne izgledam kao na fotografiji sa sajta, da deluje da sam nekoliko centimetara niža od visine koju sam navela, dok nam se ni interesovanja uopšte nisu poklapala. Definitivno ne bi trebalo izlaziti sa nekim samo zato što je slobodan i što vam se sviđa kako izgleda - objasnila je ona.

 

 

Ova devojka se slatko smejala gledajući se u ogledalu kako je celim putem išla podignute haljine. Snimak je pregledan 120.000 puta, a usledio je veliki broj komentara podrške za izgled ove devojke.

- Izgledaš savršeno!

- Bar si se ti osećala sjajno, a to je jedino bitno.

- Sastanci na slepo su uvek mač sa dve oštice.

- Haljina je odlična, bila podignuta ili spuštena - komentarisali su njeni pratioci.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)