Ispovesti

ZAPOČELA JE AFERU SA KOLEGOM SA POSLA: "Hoću da ga ostavim, a on me ucenjuje onim što mi najviše znači!" (FOTO)

Sve je bilo savršeno dok se nije pojavila pretnja.

04.03.2024 21:15

ZAPOČELA JE AFERU SA KOLEGOM SA POSLA: "Hoću da ga ostavim, a on me ucenjuje onim što mi najviše znači!" (FOTO)
Shutterstock

Jedna radnica se našla u nezgodnoj situaciji nakon što je započela vezu sa starijim kolegom. Iako je u početku sve dobro funkcionisalo, kad je poželela da prekine tajnu vezu, stigla je ucena. Ozlojeđeni ljubavnik joj sda preti, a ona se, potpuno očekivano, oseća izuzetno loše zbog celokupne situacije.

- Priznajem da sam uživala u pažnji starijeg mentora na poslu i da sam naivno nasela i imala intimne odnose sa njim. Međutim, osećala se polaskano time što je neko tako cenjen sa posla pokazao interesovanje za mene. Bila sam veoma ushićena zbog novog posla u modnoj industriji i donekle nesigurna. Taj kolega je bio na višoj poziciji od mene, ostavio mi je broj telefona i rekao da ga pozovem ako mi bilo šta zatreba. Neko vreme sam ignorisala njegove koketne primedbe, ali on je bio uporan i bila sam polaskana jer moj partner nije obraćao pažnju na mene. Jedne večeri sam mu poslala poruku, jer sam se osećala usamljeno. Počeli smo da se sastajemo radi se*sa, nekad u njegovom autu, nekad u njegovom stanu - započinje priču ova žena, a o tome je pisao i San.

shutterstock.com

Stariji kolega koji ju je zaveo

Međutim, kada je odlučila da prekine vezu sa njim, on joj je zapretio da će otkriti sve njenom partneru. 

- Taj kolega je bio sve što sam mogla da poželim od ljubavnika i moj život je ponovo bio uzbudljiv. Onda se jedne večeri moj suprug zaista potrudio da dođe kući ranije i to je nastavio da radi. Stavljao je našu ćerku u krevet i bio je tako nežan i divan sa njom, da sam imala osećaj kao da me je nešto ošamarilo po licu. Shvatila sam da imam previše toga da izgubim. Rekla sam kolegi da više ne mogu da nastavim da ga viđam. Njegov odgovor je glasio: „To je sramota! Ne bismo želeli da tvoj suprug to sazna, zar ne?" Da li pogrešno tumačim da on to mene pokušava da uceni?! - upitala je ona na internet forumu.

shutterstock.com

Nije se nadala da će njena porodica biti "na kocki"

Mnogi koji su pročitali njenu ispovest osetili su potrebu da joj pruže podršku i ostave savet.

- Da, zvuči kao da pokušava baš to, da te uceni. Ali, kao i ti, i on ima mnogo toga u igri.

- Kao neko stariji i na poziciji na uspešnom poslu,mogu da Vam kažem da "igrate" na kartu  se*sualnog uznemiravanja. On je na veoma klimavom tlu, pre će on imati problem nego Vi.

- Ne popuštajte pred njegovim pretnjama i recite mu da ćete posetiti nadležne na poslu, osim ako ne odustane. Na ucenu se ide ucenom.

- Pred vama je teška odluka. Ili objasnite sve svom partneru sa kojim imate dete, jer bi za njega bilo bolje da to sazna od vas, a ne od bilo koga drugog ili odlučite da ovu aferu zadržite za sebe. Rizici postoje u oba slučaja - savetovali su je ljudi na mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)