Telo

URADILA JE ISTU TETOVAŽU KAO I MAJKA: Posle užasnog saznanja o izdaji, ćerka se odlučila na radikalan potez! (FOTO+VIDEO)

Nikad niko ne može da nas povredi kao što su to u stanju da urade oni koje smatramo najbližima

23.03.2024 20:20

URADILA JE ISTU TETOVAŽU KAO I MAJKA: Posle užasnog saznanja o izdaji, ćerka se odlučila na radikalan potez! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-katenacious

Ketrin je postala popularna na društvenim mrežama kad je otkrila aferu koju je njena majka imala sa njenim suprugom. Priča ove mlade žene izazvala je veliku pažnju javnosti zbog neverovatnog porodičnog skandala. U procesu zaceljivanja slomljenog srca, Ketrin je odlučila da ukloni i tetovažu koju je uradila zajedno sa majkom, a koja je za njih dve imala posebno značenje.

Ketrin je objavila da je saznala za vezu između svoje majke i supruga tokom video poziva upućenog mužu. Primetila je da se nalazi na mestu na kom je rekao da jeste, ali je čula ženski glas u pozadini i bila je uverena da je to glas njene majke. Nakon ovog neočekivanog otkrića, Ketrin je napustila porodični dom sa svojim ćerkama bliznakinjama, dok je njena majka ostala u njenom domu sa sada već bivšim zetom.

 

Nakon razvoda od supruga i prekida kontakta sa majkom, ova žena je odlučila da ukloni tetovažu koju je uradila sa majkom, a obe su imale identičnu sliku. U pitanju je srce u kojem piše “Zauvek ćeš biti moja”, simboličko značenje tetovaže je: “Zauvek ćeš biti u mom srcu”. Istu tetovažu su istog trenutka uradile i Ketrin i njena majka kao simbol bezvremenske ljubavi. Pošto se razvela od supruga i prekinula svaki kontakt sa majkom koja ju je izdala na najgori mogući način, ova mlada žena sada želi da ukloni i tetovažu.

Iako je prošla kroz serijal od čak 15 laserskih uklanjanja, tetovaža još nije potpuno izbledela. Ketrin je izjavila da je ovaj proces bio veoma bolan, ocenivši bol tokom tretmana kao "osam od deset". Iako su joj fanovi predložili da tetovažu prekrije novom, ona je odlučila da je potpuno ukloni, smatrajući da bi prekrivanje tetovaže bilo kao "stavljanje flastera preko rane".

- Znam da bi mi bilo mnogo lakše i neuporedivo manje bolno i fizički i finansijski da samo prekrijem ovu tetovažu drugom. Ali da li je bolno kao saznanje da moja majka spava sa mojim mužem? Molim vas! Zato želim da pretrpim svaki bol i uklonim tu tetovažu jednom zauvek. Već duge dve godine je uklanjam; ona je i dalje tu, ali jednog dana se nadam da neće više biti - objasnila je ona, a o tome je pisao i San.

Ketrin je priznala da koristi crni humor kako bi se nosila sa posledicama afere. Iako su tretmani uklanjanja tetovaže i dalje bolni, ona veruje da će krajnji rezultat biti vredan svih patnji kroz koje prolazi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)