Odrasli

I ČUVENI MULTIMILIONER KORISTI NMN SUPLEMENTE: On radi na podmlađivanju organizma i 90 dana je testirao preparat koji je stigao i u Srbiju, evo šta mu se desilo!

Brajan Džons je odlučio da uzima ove tablete da bi se lično uverio u njihovu efikasnost.

24.10.2024 12:01

I ČUVENI MULTIMILIONER KORISTI NMN SUPLEMENTE: On radi na podmlađivanju organizma i 90 dana je testirao preparat koji je stigao i u Srbiju, evo šta mu se desilo!
NMN/Schutterstock

Multimilioner Brajan Džonson (46) želi po svaku cenu da se vrati u mladost, ali na prirodan način, bez ikakvih estetskih korekcija na licu i telu. Nakon što je pre tri godine prodao svoju kompaniju za 800 miliona dolara, on novac troši da bi telo vratio u stanje kad je bio mlad. Angažovao je tim od 30 lekara i stručnjaka regenerativne medicine i ima rigorozan plan kako da podmladi svoj organizam.

Brajan želi da dokaže i sebi i drugima da je večna mladost moguća. On je rešio ne samo da zaustavi starenje, već da se vrati u najbolje godine svog života, odnosno u vreme kad je imao 18. Pored rigorznog plana ishrane, redovnih treninga on svakodnevno koristi i brojne sumplemente. 

NMN koristi i multimilioner

Iako kao multimilioner može sebi da prišuti šta god poželi, on se odlučio da lično isproba NMN suplemente. Uzimanjem NMN tableta u osnovi se podmlađuju tkiva, pojačava izdržljivost i funkcija ćelija zaduženih za metabolizam, a što je najvažnije, povećava NAD u ljudskoj krvi.

@eternalwellness100

Should you take NMN or NR? Bryan Johnson tested both and shares his findings.

♬ original sound - Eternal Wellness

NAD je supstanca koja se nalazi svuda u našem telu, funkcioniše kao koenzim i pomaže da enzimi u telu odrade važne poslove kao što su popravljanje oštećene DNK i pretvaranje hrane u energiju.   

- Kad analiziramo NAD unutar ćelije i svaku ćeliju posebno postoje određeni nivoe ove supstance koji se menjaju s godinama. Nije svejdno da li imate 18 godina, tad je nivo drugačiji u odnosu na vreme kad imate 30 ili 50 godina. Nivo NAD opada sa godinama kako starite. Kad uvedete suplement kako biste podigli nivo NAD, vi pokušavate da vaš organizam dovedete u što mlađe stanje i da poboljšate energiju kojom raspolaže vaše telo - objasnio je Džonson.

Kako inače oko sebe ima tim lekara koji mu svakodnevno uzima krv i proverava parametre, on je odlučio da se lično uveri u efikasnost NMN. 

- Koristio sam ove suplemente 90 dana da bih pratio nivo NAD i to unutar samih ćelija. Mogu da kažem da je vrlo efikasan, samo je važno da odredite pravu dozu za vas - dodao je on. 

On je praktično potvrdio stav brojnih stručnjaka da je NMN suplement koji je pokazao odlične rezultate u borbi protiv starenja, ali ne samo spoljašnosti, odnosno lica i tela, već i unutrašnjih organa. 

NMN stigao i u Srbiju 

Većina ljudi se pita da li su NMN suplementi bezbedni za upotrebu. "EffePharm" (farmaceutska kompanija iz Kine) nedavno je objavila rezultate toksikoloških testova na NMN, potvrđujući njegovu bezbednost.

Rezultati su pokazali da čak i pri visokim dozama od 2.000 mg/kg telesne težine oralni NMN nije pokazao nikakve znakove genetske toksičnosti, što potvrđuje njegovu bezbednu upotrebu.

NMN je sada stigao i u Srbiju i može se kupiti na sajtu nmnkapsule.rs. 

NMN

NMN suplementi podmlađuju čak i unutrašnje organe

Suplement Anti age boost NMN ispitan je i na ljudima, a studija je pokazala da nema nikakvog štetnog dejstva po organizam. Takođe, suplement Anti age boost NMN poseduje sve neophodne dozvole relevantnih zdravstvenih institucija u Srbiji za ljudsku upotrebu i to sledećih ustanova: 

  • Ministarstvo zdravlja
  • Farmaceutski fakultet Novi Sad
  • Institut za javno zdravlje Kragujevac
  • Gradski zavod za javno zdravlje Beograd

Takođe, jedini su koji imaju dozvolu za prodaju kapsula od 500 mg.

Poručivanje

NMN svetski poznatog prozvođača Uthever sada se može poručiti i u Srbiji putem sajta nmnkapsule.rs. Naime Anti age boost NMN preparat može se poručiti u obliku praha (30 g) ili u kapsulama od 250 i 500 mg.
Za optimalne rezultate preporučuje se njegova svakodnevna upotreba, u skladu sa preporučenim dozama. Većina istraživanja pokazuje da uzimanje između 250 mg i 500 mg dnevno može pružiti značajne koristi.
Dostava je besplatna.

Kad se uzima i kako

Stručnjaci preporučuju da se NMN suplementi počnu s uzimanjem u tridesetim godinama kad prirodno počinje da pada nivo NAD. Na ovaj način ćete poboljšati svoje ukupno zdravlje i sačuvati organizam od ozbiljnih zdravstvenih problema i u kasnijim godinama

Optimalno vreme za uzimanje NMN je ujutro, zato što može poboljšati energiju i fokus tokom dana. Preporučene doze variraju, ali istraživanja pokazuju da je 500 mg dnevno dovoljno da se već posle nekoliko meseci osećate vitalnijim.

Komentari (0)