Odrasli

CEO ŽIVOT SE MUČI SA DISANJEM, A ONDA JE KINUO POD TUŠEM I ZANEMEO! Zbog onoga što je izletelo, svi se krste (FOTO)

On je 26 godina mislio da su alergije krive za njegove probleme.

17.09.2024 20:30

CEO ŽIVOT SE MUČI SA DISANJEM, A ONDA JE KINUO POD TUŠEM I ZANEMEO! Zbog onoga što je izletelo, svi se krste (FOTO)
shutterstock.com, Ben Havoc / Instagram

Endi Norton (32) iz Arizone od ranog detinjstva ima problem sa disanjem i stalnim upalama sinusa. Međutim, sve se promenilo nedavno kada je Endi snažno kinuo dok se tuširao, a iz nosa mu je izleteo deo lego kocke koji je tu bio 26 godina!

 - Ceo život se mučim sa osetljivim sinusima i zapušenim nosom. Takođe, alergičan sam na mačke, pse, travu, prašinu i uvek sam izložen bar jednom od ovih problema. Ali, sve sam to pripisivao alergijama. Doktor mi je rekao da je tokom suvih letnjih meseci zdravo da istresam nos dok se tuširam jer vlaga i para pomažu. Pre nekoliko dana sam kinuo pod tušem i šokirao se kada sam video deo lego kocke koji je izleteo iz mog nosa! Tu je bio prethodnih 26 godina - ipsričao je Norton koji se posle par sati prisetio događaja iz svog detinjstva koji je skroz zaboravio.

Ben Havoc / Instagram

Endi Norton, deo lego kocke

Kao šestogodišnje dečak Endi se igrao sa lego kockama, i tada je, poput mnoge dece, došao na genijalnu ideju da mali okrugli žuti točkić ugura u nos. To je i uradio, a kada je shvatio da ne može da ga izvuče, napravio je još goru stvar, napravio je duguljastu figurinu u pokušaju da uz pomoć nje dohvati deo koji je ostao u nosu. Naravno, sada se još jedan deo odvojio od ostalih kockica i Endi je zvao majku u pomoć. Ona je uz pomoć makaza izvukla figurinu i deo koji je otpao sa nje, ali nije znala da je ostao taj mali žuti točkić. 

- Osetio sam ogromno olakšanje i sačuvaću ovaj deo lego kockice kao uspomenu. Naravno, sada sam predmet sprdnje za prijatelje i članove porodice, i oni se bez prestanka šale na moj račun zbog ovoga - rekao je Norton, prenosi Newsweek.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)