Zanimljivosti

11 GODINA IH JE KRILA OD OČIJU JAVNOSTI: Sloboda Mićalović pokazala ćerke, a razlog je ovaj?!

Glumica Sloboda Mićalović pokazala je ovoje ćerke posle 11 godina, a razlog za to je ovaj?

28.10.2021 15:24

11 GODINA IH JE KRILA OD OČIJU JAVNOSTI: Sloboda Mićalović pokazala ćerke, a razlog je ovaj?!
printscreen

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković vešto kriju svoj privatan život od očiju javnosti, njihove ćerke, Milu i Veru, koje već imaju jedanaest godina do skoro nisu isticali u medijima, te su o njima retko i pričali.

Ovaj glumački par radije je birao da njihove mezimice odrastaju odrastaju daleko od očiju javnosti da bi mogli da im obezbede željenu i nužnu privatnost i bezbrižno detinjstvo. Stoga, nije ni čudno, da devojčice nisu bile eksponirane na društvenim mrežama, sve do ovo godine, kada je mama Sloboda napokon rešila da pokaže svoje mezimice svetu.

Sloboda Mićalović okačila je sliku sa svojim devojčicama, na kojoj se vidi da u njihovoj porodici vlada ljubav. Mnogi se ipak pitaju zašto je lepa glumica nakon 11 godina pokazala svoje bliznakinje, a mi  možemo samo da pretpostavimo da, s obzirom da ulaze u pubertet, Boba i Vojin žele da ih i sami nauče, kako da se bore sa društvenim mreža, ali i drugim izazovima koji ih čekaju u njihovim životima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)