Zanimljivosti

OVO JE BIVŠA KOJU JE VILIJAM ZVAO NA VENČANJE: Viđao se s njom dok je bio s Kejt, pa je Čarls odlučio da zaustavi aferu

Cela porodica se angažovala da bi njih dvoje prekinuli odnos.

26.06.2024 10:30

OVO JE BIVŠA KOJU JE VILIJAM ZVAO NA VENČANJE: Viđao se s njom dok je bio s Kejt, pa je Čarls odlučio da zaustavi aferu
Profimedia

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton slave 13 godina braka sa troje dece, ali malo ko zna da je pre nego što su se definitivno odlučili jedno za drugo, princ Vilijam imao svoje romantične izazove.

U svojoj knjizi iz 2021. godine, "Braća i žene: Unutar privatnih života Vilijama, Kejt, Harija i Megan", Kristofer Andersen otkriva detalje o početku ljubavne priče između princa Vilijama i Kejt Midlton. Knjiga ističe njihovu borbu da održe vezu, posebno dok je Vilijam bio povezan sa bivšom devojkom, Džesikom "Džekom" Kreg, što je predstavljalo izazov za njihovu vezu.

Profimedia

Džesika Kreg

Džesika Kreg bila je rana ljubav princa Vilijama koju je upoznao dok je još bio tinejdžer, a kako pišu mnogi mediji, to se desilo 2000. godine. 

Iako su Vilijam i Kejt bili na putu ka ozbiljnoj vezi, mediji su nastavili da povezuju princa sa raznim lepoticama, što je dodatno komplikovalo njihovu vezu. Kejt je, prema Andersenovim rečima, bila frustrirana njihovim odnosom zbog Vilijamovog prijateljstva sa Džesikom.

Tokom letnjeg raspusta, Vilijam je boravio u Keniji, gde je Džeka takođe bila prisutna jer je njena porodica većinu vremena provodila tamo, a Kejt nije bila pozvana, prenosi Insider.hr. Naravno, to nije sprečilo Vilijama da se tog leta viđa sa Džekom Kreg jer su oboje prisustvovali nekoliko venčanja zajedničkih prijatelja u njihovom društvenom krugu, iz kojih je Kejt bila 'naglašeno isključena'. A onda je njegov otac kralj Čarls odlučio da prekine ovu aferu jednom zauvek.

Naime, Čarls je stao na stranu Džeke Krejg i navodno rekao svom najstarijem sinu: "Ne možeš da je pustiš da prođe kroz to, Vilijam. Nije fer prema Džeki."

A šta je sa Kejt?

Nije delovala uznemireno zbog toga što je u ljubavnom trouglu, samo je želela da Džeka Kreg ode na ovaj ili onaj način - i to je ono što je Čarls na kraju uradio za nju. 

Čak i uz upozorenje svoje devojke, Vilijam je nastavio da održava kontakt sa bivšom devojkom, što je dovelo do daljih problema u njihovoj vezi. Ipak, uz podršku svog brata, princa Harija, Vilijam je na kraju uzeo u obzir Kejtina osećanja i prekinuo svoje kontakte sa Džekom, stabilizujući tako svoj odnos sa Kejt.
Takođe je bila jedan od gostiju na njegovom venčanju 2011. godine, a pet godina kasnije prisustvovao je njenoj ceremoniji venčanja.

Profimedia

Džesika Kreg

Džesika je danas strastvena ekološkinja, kao i suosnivačica oganizacija koje se fokusiraju na očuvanje divljih mačaka i zaštitu slonova. Živi u srećnom braku sa dr Džonatanom Bejlijem od 2016. godine.
Što se tiče Vilijama i Kejt, iako su imali komplikovan početak, danas su poznati kao jedan od najskladnijih parova u kraljevskoj porodici.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)