Zanimljivosti

MUŠKARAC U SUKNJI I JEFTINA KOPIJA DŽENIFER LOPEZ: Ovi kostimi obeležili su drugo polufinalno veče Evrovizije

Već viđeno tokom prethodnih godina.

09.05.2024 22:15

MUŠKARAC U SUKNJI I JEFTINA KOPIJA DŽENIFER LOPEZ: Ovi kostimi obeležili su drugo polufinalno veče Evrovizije
Printscreen/Youtube/Eurovision Song Contest

Evrovizija 2024. godine čeka svog pobednika koji će biti proglašen u finalnoj večeri koja se održava 11. maja. Srpska predstavnica Teya Dora tokom prve polufinalne večeri izborila je plasman u finale numerom "Ramonda".  Tada smo na bini mogli da vidimo učesnike koji su se pojavili maltene goli, veštičarenje i prizivanje đavola

printsreen/RTS

Teya Dora nakon prve polufinalne večeri plasirala se u finale Evrovizije

Tokom druge polufinalne večeri, učesnici nisu toliko ekstremni u svojim nastupima. Najviše pažnju privukao je predstavnik Švajcarske Nemo koji se na bini pojavio u roze suknji i sa perjem oko vrata. Čini se da je sve ovo već viđeno tokom prethodnih godina te da učesnici nisu toliko posvećeni kostimima i nastupima na velikoj evrovizijskoj sceni.

 

Dok je predstavnica Malte Sara Bonići maltene pokazala intimne delove u providnom kostimu koji je prožet srebrnim trakama. Ova haljina neodoljivo podseća na one koje je pre desetak godina nosila Dženifer Lopez u svojim popularnim spotovima, ali neka jeftinija kopija Latino dive.

RTS printscreen

Predstavnica Albanije na Evroviziji 2024

Albanija je ove godine na Evroviziju poslala svoju pop-zvezdu Besu, koja je na pozornici predstavila svoju pesmu "Titan". Ona se odlučila za tirkiznu haljinu koja je jedva obuzdavala njene bujne obline koje nikome nisu promakle.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)