Zanimljivosti

DOKTORKA IZ SRBIJE RASKRINKALA ČUVENU RIJALITI ZVEZDU! Džaba kreme i serumi, žene, ovako vas poznati mogu obmanuti svojim proizvodima (VIDEO)

Na mrežama je osvanuo snimak Kim Kardašijan koja je nesmotreno otkrila u čemu je tajna njene mladolikosti, a što svakako nisu njene kreme i serumi.

06.12.2022 10:01

DOKTORKA IZ SRBIJE RASKRINKALA ČUVENU RIJALITI ZVEZDU! Džaba kreme i serumi, žene, ovako vas poznati mogu obmanuti svojim proizvodima (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/dranicajevremovic

Moćne farmaceutske i kozmetičke kuće zauzele su primat na tržištu proizvoda za održavanje ženske lepote i tako iz godine u godinu uvek iznova postavljaju standarde u načinima kako se može na najlakši i najbrži način postići mladalački izgled. Pod uticajem društvenih mreža, kao i poznatih ličnosti koje neprestano "serviraju" savršenu kožu preko svojih fotografija i snimaka, a iza kog najčešće stoje aplikacije s filterima, ali i botoks i fileri, mnoge žene su pohrlile da koriste razne proizvode i serume ne bi li izgledale poput svojih idola. U svemu tome, mnoge dame ne žale novac za skupe kreme i proizvode za negu ne bi li malo "obrisale" tragove godina sa svog lica i prve bore.

Svetske zvezde su najbolji promoteri raznoraznih proizvoda, a mnogima je poznato da je i starleta Kim Kardašijan "izbacila" svoju liniju za negu kože, te da tako često zna da demonstrira na koji način je koristi i kako je ona zaslužna za njen mladalački izgled. Iako je pre izlaska proizvoda ona rekla kako je ta linija rezultat njene dudogodišnje borbe s imunološkom bolešću kože, psorijazom, mnogi misle da je po sredi obmana za antiejdžing. Pored pene i kreme koja čisti kožu, Kardašijanova nudi i hijaluronski serum kao antiejdž tretman i hranljivo noćno ulje. Ipak, čini se da se iza svega toga krije prevara.

Naime, kako je na svom TikTok proflu navela dr Anica Jevremović, stručnjak za estetsku medicinu, kreme i i nega koju propagira Kim zapravo nema pokrića. Doktorka je tako objavila snimak poznate rijaliti zvezde koja neguje lice promovišući tako svoj proizvod, ali je, kako je uočila dr Jevremović, očigledno zaboravila da prikrije jedan propust koji je zabeležilo oko kamere.

@dranicajevremovic Ovaj ožiljak od fejslifta odaje pravu tajnu mladolikog izgleda Kim, ne kreme i serumi iz njene #dranicajevremovic #antiaging #kimkardashian #fejslifting ♬ original sound - dr Anica Jevremovic

Zapravo, na snimku Karadšijanove vidi se njen ožiljak od fejsliftinga, što znači da su kreme i serumi u njenom slučaju potpuno nepotrebni i ne igraju bilo kakvu ulogu u nezi jer se ona za svoj mladalački izgled pobrinula kod estetičara. Na ivici obraza, pored uveta primećuje se ožiljak u vertikalnom položaju koji je očigledno trag Kiminih intervencija na licu. 

Jevremovićeva je u interakciji sa svojim pratiocima rekla da intervencije same po sebi nisu sporne, već da je problem kada se izgled kože predstavlja kao rezultat korišćenja određenih krema i seruma. Ona tvrdi da se od korišćenja tih proizvoda ne mogu očekivati čuda, a posebno ne efekti zatezanja.

Odgovarajući na pitanja svojih pratilaca dr Jevremović je istakla da su jedine prave antiejdž kreme one za zaštitu od Sunca, čak i po zimi kada je oblačno.

- Kim je radila mini fejslifting koji nije klasičan hirurški, već je u pitanju neka vrsta anestezije, budući da je ona još mlada i da se klasični najčešće primenjuje na žene iznad 50 godina starosti - navela je doktorka.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)