Zanimljivosti

POKLANJAMO JOŠ KARATA ZA KONCERT PETRA GRAŠA! Evo šta samo treba da uradite

Kantautor Petar Grašo održaće beogradski koncert 11. novembra, a Srećna Republika vam poklanja još 5x2 karte za taj muzički događaj.

08.11.2022 12:15

POKLANJAMO JOŠ KARATA ZA KONCERT PETRA GRAŠA! Evo šta samo treba da uradite
Tanjug/AP

Pop pevač i kantautor Petar Grašo nastupiće u beogradskoj Štark Areni 11.11.2022. godine sa početkom od 20.30 časova.

Najvernijim čitaocima portala Srećna Republika zbog velikog interesovanja poklanjamo još 5x2 karte. Sve što treba da uradite jeste da što pre zapratite naš Instagram nalog Srećna Republika (srecna_republika) i u komentaru napišete sa kim biste želeli da idete na koncert, a da uz to i spomenete (haštagujete) osobu sa kojom biste voleli da provedete to ugodno muzičko veče. Prvih pet osoba koje to urade odmah će dobiti karte koje mogu preuzeti u prostorijama naše redakcije. Obaveštenje o dobitnicima biće postavljeno na Instagram stranici Srećne Republike. 

Inače, koncert će biti kruna ovogodišnjih solističkih nastupa u muzičkom, produkcionom i kreativnom smislu, obećavaju i umetnik i organizatori. Nakon dve rasprodate Arene u Zagrebu, Petar Grašo će izaći pred publiku u Beogradu sa novim i dobro poznatim hitovima, među kojima su: ”Ako te pitaju”, “Voli me”, “Moje zlato”, “Utorak”, “Ko nam brani”, “Jel’ ti reka’ ko” itd.

Inače, karte za koncert se u slobodnoj prodaji mogu nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity.

 

Komentari (1)

Ina Stanković

03.11.2022 15:33

Na koncert bi išla sa ćerkom jer volimo da slušamo ❤