VIP saveti

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O ĆERCI I RODITELJSTVU: Mora da nosi taj krst!

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o roditeljstvu i otkrila je kako njena slava utiče na njenu ćerku.

28.10.2021 17:07

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O ĆERCI I RODITELJSTVU: Mora da nosi taj krst!
printsreen

Biti poznat roditelj nije lako. Deca poznatih ličnosti suočena su sa konstatnom pažnjom medija koja je usmerena kako na njih, tako i na njihove mame i tate. To sa sobom povlači određene posledice po odrastanje samog deteta, te ga tera da prebrzo odraste.

Voditeljka Jovana Jeremić govorila je sa nama o tome, te je otkrila da li misli da je za njenu ćerku loše to što je ona poznata ličnost i kako se bori sa svojom slavom kada dođe vreme da igra ulogu majke.

- Svaki roditelj koji je na estradi mora da zna da onog momenta kada okače detetovu sliku na društvene mreže, to dete postaje deo estrade i zauvek će ostati deo nje. Moje dete je deo estrade, jer smatram da je tako bolje za nju. Ne razmišljam da li će to imati nekakvih posledica po nju jer ona jeste moja ćerka, a ja jesam estradna ličnost, što pre nauči da nosi taj krst, to će joj lakše biti u životu. Jedini način da ti dete ne bude deo tog života jeste da ga ne eksponiraš javno nikako, onda ono može samo da odabere da li će ili neće biti deo tog sveta - tvrdi poznata voditeljka.

Čini se da je Jovana u pravu, s obzirom da dete možeš sačuvati od tih stvari dok javnost ne zna za njega, ali što pre naučite svoje dete kako da se nosi sa vašom slavom, manje će ga povređivati i uticati na njega vesti koje vidi o vama.

Komentari (0)