Vaš karakter

AKO PRONAĐETE DVA SLOVA B ZA 8 SEKUNDI IMATE MOZAK KAO KOMPJUTER: Tu je i rešenje, ali prvo dobro pogledajte

Nije tako komplikovano.

28.07.2024 18:35

AKO PRONAĐETE DVA SLOVA B ZA 8 SEKUNDI IMATE MOZAK KAO KOMPJUTER: Tu je i rešenje, ali prvo dobro pogledajte
Printscreen/reddit/r/CrossView

Optičke iluzije su popularne među ljubiteljima mozgalica i testiraju našu vizuelnu percepciju, kao i kognitivne sposobnosti. Jedna od takvih iluzija uključuje traženje skrivenih slova među oblicima ili drugim slovima. Ova vežba zahteva oštro posmatranje i vešte veštine zapažanja.

Vežbanje ovakvih iluzija može značajno poboljšati pažnju na detalje, koncentraciju i kognitivnu fleksibilnost. Takođe, učenje da menjamo perspektive i otkrivamo skrivene elemente u komplikovanoj pozadini može biti korisno za razvoj kognitivnih veština.
 

Rešite izazov
 

Spremni za izazov? U moru slova "R" su skrivena dva slova "B". Da biste sami pronašli skrivena slova zahteva da imate oštar um i veštinu posmatranja. Studije sugerišu da pojedinci koji se ističu ovakvim vizuelnim izazovima često pokazuju superiorne veštine posmatranja i kognitivne sposobnosti.

Printscreen/reddit/r/CrossView

Rešite optičku izluziju


Ako uspete da brzo identifikujete oba skrivena slova "B", to može ukazivati na oštar um i sposobnost da primetite detalje koji drugima promiču. Takođe, brzo rešavanje ovakvih izazova može sugerisati da imate visok nivo inteligencije.

Rešenje
 

Ukoliko se i dalje mučite da pronađete dva slova "B", oktićemo vam rešenje. Sve što je potrebno je da pogledate u drugi i peti red. Iako je ovo izazovan zadatak, vežbanje ovakvih optičkih iluzija može imati pozitivan uticaj na vaše kognitivne sposobnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)