Vesti PROMENIO je POL i postao omiljena Gotjeova manekenka, ali otac mu to nikad nije oprostio! (FOTO) 15:30
Zanimljivosti SNEŽANA SAVIĆ iskreno o greškama iz mladosti: "Birala sam ZABRANJENO VOĆE, grešna sam i molim Boga za oprost!" (VIDEO) 19:01
Zanimljivosti MIRKA VASILJEVIĆ otkrila tajni trik uz koji ima savršenu liniju posle čak 4 porođaja: Spas je i za telo i za DUŠU! (FOTO) 17:40
Moda Legendarna crna haljina ODRI HEPBERN: Modni klasik koji traje decenijama, a evo ko ju je na kraju dizajnirao! (FOTO) 19:05
Zanimljivosti ANICA LAZIĆ i LAZAR RISTOVSKI imaju povod za slavlje: Emotivna objava raznežila sve - čestitke se nižu! (FOTO) 15:45
Citat dana Budući da će biti sve manje vremena pred vama, poželite da budete tačno ono što jeste, a ne da olakšate drugima 14:37
Zanimljivosti DŽENIFER ANISTON nikad iskrenije o majčinstvu: "Možete me zvati sebičnom, ali ne želim da usvojim dete!" (VIDEO) 15:01
Zanimljivosti "PRE SVEGA MAMA" Sloboda Mićalović podelila retku fotografiju i otkrila kako izgleda jedan običan dan u njenom domu 15:01
Zanimljivosti Zaboravite šljokice i golotinju: OLIVIJA Vajld pobrisala konkurenciju u CRNOJ HALJINI koju i vi možete da nosite 12:01
Moda Penelopa preti da zauzme mesto NAJTUŽNIJE žene Holivuda: Dekolte spakovala u haljinu koja na njoj "PUCA", a osmeha nigde 08:33
Zanimljivosti Obeležila je "Srećne ljude", snimala TRUDNA, a za uspeh njene ćerke danas SVI ZNAJU: Ipak, otac Teodoru nikada nije priznao 13:01
Zanimljivosti Porodica SOFIJE LOREN iznenađuje svet: Jedan sin oženjen je Srpkinjom, drugi zbog ljubavi prešao u pravoslavlje! (FOTO) 18:45