Brak i veze TATA ME JE VODIO DO OLTARA KADA JE NAGLO ZAUSTAVIO VENČANJE! Povukao ga je za ruku dok se gost branio, POTEKLA je reka suza 11:20
Vesti LJUDI KAŽU DA SAM SE UDALA ZA DEČAKA OD 10 GODINA, A MI SAD ČEKAMO TROJKE: Iza ove FOTKE krije se šokantna priča (FOTO) 19:20
Zanimljivosti SLOBODA MIĆALOVIĆ SE UDAVALA ČAK TRI PUTA! Vojina je upoznala kada je bila maloletna, ljubav krunisali decom (FOTO) 16:30
Brak i veze ZNALI SU DA NEMAJU MNOGO VREMENA, PA SU SE VENČALI U BOLNICI: Rak se proširio na mozak i mladoženja je bio očajan - ali tu nije bio KRAJ! (VIDEO) 21:20
Zanimljivosti FUDBALER SE RAZVEO OD SUPRUGE I ŽENI SE NJENOM BRATANICOM! Ljudi u šoku: Pogledajte ove dve žene, ovo je jezivo! (FOTO) 15:15
Odrasli IZA OVE FOTOGRAFIJE KRIJE SE PRIČA KOJA TERA SUZE NA OČI: Niko joj nije verovao u ono što govori, iako je znala da nešto nikako nije u redu! (VIDEO) 14:40
Ispovesti ŽENA MU JE UMRLA SAMO GODINU DANA POSLE VENČANJA! Dve godine kasnije mu je na vrata pokucao policajac - umalo se nije srušio od onog što mu je dao! (FOTO) 23:15
Brak i veze MLADA JE POTROŠILA 1.650.000 DINARA NA HRANU: Kad je videla šta su joj svatovi uradili iza leđa, doživela je nervni slom 07:10
Ispovesti "NOĆ PRED VENČANJE VIDELA SAM PORUKE BUDUĆEG MUŽA": Nastao je muk, a onda je pala - odlučila se da uradi nešto nezapamćeno, svatovi su u ŠOKU gledali! 15:39
Brak i veze SKANDAL U EMISIJI "BRAK NA NEVIĐENO": Dok je išla ka oltaru ON se okrenuo i kad je videla šta ima u ustima, umalo nije pala, usledila je DRAMA! (VIDEO) 14:15
Vesti MLADA JE POTROŠILA NA HILJADE DOLARA NA FOTOGRAFIJE S VENČANJA: A kada ih je pogledala, ostala je paralisana od šoka zbog onog što je ugledala! (VIDEO) 14:10
Brak i veze IAKO DELUJU KAO REGULARAN PAR, kad malo bolje pogledate videćete nešto šokantno: Jedan njihov video pregledan je 600.000 puta! (FOTO) 18:20