Brak i veze OTKRILA JE ŠTA NJEN MUŽ GLEDA U TELEFONU I ZANEMELA OD ŠOKA: Odlučila je da mu se osveti na brutalan način, samo je bledo zurio u nju! (VIDEO) 21:01
Ispovesti NISAM IMALA ODNOSE DVE GODINE: Sada radim od kuće, a za vreme pauze primenjujem sramotnu stvar - NE MOGU DA IZDRŽIM 13:15
Zanimljivosti IVA ŠTRLJIĆ PROGOVORILA O PARTNERU I ULOZI STRIPTIZETE: "Nisam verovala da mi se to dešava", pa je otkrila više o napadima na mrežama 19:30
Strast "SPAVALA SAM S 480 MUŠKARACA, ALI HOĆU JOŠ"! Ona ima plan da dostigne brojku 600 do Božića i zato je objavila oglas, ali ni sanjala nije šta će je sačekati! 23:02
Zanimljivosti ON OPERE SUDOVE, A JA KLEKNEM: Pevačica otkrila šok detalje intimnog života sa glumcem 21:20
Numerologija DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO? Proverite kako se numerološki slažete s partnerom! 07:02
Ispovesti MUŽ MI JE POGINUO I 15 MESECI KASNIJE SAM RODILA NJEGOVU BEBU: Zatrudnela je na najbizarniji mogući način, evo kako 16:30
Zanimljivosti GLUMICA JE BILA NA IVICI NERVNOG SLOMA, ŽIVELA BLUDNO I POROČNO: Sada se pojavila u zagrljaju 15 godina mlađeg partnera i svi govore o ovome! 16:35
Roditeljstvo AKO POSEDUJE OVE OSOBINE ON ĆE BITI DOBAR TATA: Evo šta prema psiholozima karakteriše muškarca koji će savršeno brinuti o vašem detetu! 15:27
Astrologija KINESKI HOROSKOP PREDVIĐA BURU STRASTI U MAJU: Pet znakova doživeće promene već ove nedelje 07:02
Telo STAŠA JE SMRŠALA 75 KG I PORUČILA OVO BIVŠEM: Govorio joj da je RUŽNO PAČE, a ona sada izgleda kao avion! 15:50
Roditeljstvo BEBA JE ZAPLAKALA, A ONDA SE ČULO MEKETANJE: Mama je snimala ćerku, kada je okrenula kameru ka drugom krevetu ljudi su zanemeli! (VIDEO) 08:20