Dete DEČAK JE ZAVRŠIO NA DNU BAZENA, a kada je u bolnici oživeo tvrdio je da ga je neko spasao! Kada je opisao tog čoveka i šta ima na rukama, roditelji su se SKAMENILI! 21:20
Vesti VENAC NA VRATIMA IMA SVOJU SIMBOLIKU i ona je jača nego što mislite: Ako želite da vam se ispuni velika želja, morate znati OVO 11:55
Odrasli PRIMLJENA JE U BOLNICU S TEŠKOM UPALOM PLUĆA, a lekari su otkrili nešto još gore i stavili je u komu! Ono što je usledilo nisu očekivali - otvorila je oči i rekla da ima PORUKU! 12:01
Vesti OVA ŽENA NIJE SEBI MOGLA DA OPROSTI ŠTO JE ABORTIRALA - a onda je 42 godine kasnije doživela nešto što joj je zauvek promenilo život: "Videla sam je"! (FOTO) 22:02
Dete DEČAKU SRCE PRESTALO DA KUCA ČAK 20 MINUTA! A onda je otvorio oči i samo rekao: Imam poruku od Isusa! 08:30
Ispovesti SNIMALA SAM EKSPLICITAN SADRŽAJ ZBOG OCA - a onda sam jednog dana čula glas Isusa: Sve sam odmah shvatila! 00:15
Dete "OVAJ DEČAK IMA PORUKU S NEBA": Doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, a sada tvrdi da zna šta čeka sve ljude! 20:10