Odrasli OLIZAO JU JE PAS i sledeće čega se seća je da je bila prikovana za krevet! Probudila se iz anestezije, više nije osećala ni noge ni ruke, a onda je pokušala da ustane... (FOTO) 16:15
Odrasli AKO OVO PRIMETITE NA NOGAMA, ODMAH KOD LEKARA! Imate samo 24 sata da reagujete, opasna infekcija se širi brzinom munje! 07:20
Odrasli U NAREDNE 2 GODINE ĆE UMRETI 50 ODSTO PACIJENATA KOJI IMAJU OVU STRAŠNU BOLEST! Pet grupa ljudi je u najvećem riziku! 18:20
Odrasli TRI IZNENAĐUJUĆA ZNAKA SMRTONOSNE BOLESTI, AKO OVO PRIMETITE NA TELU, ODMAH KOD LEKARA! Ovde je svaki minut važan! 09:42
Odrasli OSETIO JE BLAGI UJED NA NOZI, POSLE 2 DANA KOŽA JE POZELENELA I POČELA DA TRULI: Kućni insekt ga je skoro ubio! 09:35
Odrasli NE IGRAJTE SE SA ŽIVOTOM! Evo zašto ODMAH morate da bacite karmine kojima je istekao rok trajanja, opasniji su od virusa 15:40
Dete OTIŠLA NA RUTINSKU OPERACIJU KRAJNIKA: Devojčica (8) dobila sepsu, jedva preživela, a to je bio tek početak agonije! 18:21
Telo OPERISALA SAM GRUDI U TURSKOJ I DOBILA UŽASNU INFEKCIJU: Platila je zahvat 11.000 evra, a jedva živa ostala 19:13
Odrasli MALI CRVULJAK KOJI MOŽE DA NAPRAVI VELIKE PROBLEME: Simptomi upale slepog creva i šta da radite u tom trenutku! 14:40
Odrasli OVU BOLEST SRBI SHVATAJU OLAKO, NE SLUTEĆI KOLIKO JE OPASNA: "Idite kod lekara na vreme, ja to nisam uradila i ostala sam bez noge" (FOTO) 11:01
Odrasli VRTOGLAVICA, KONFUZIJA, TEŠKO DISANJE SU ZNAK DA HITNO POTRAŽITE LEKARSKU POMOĆ: Simptomi vrlo opasnog stanja koje se javlja kod odraslih i dece, a može biti fatalno(FOTO) 13:00