Dete POSLALI DEVOJČICU KUĆI, REKLI SU RODTELJIMA DA IMA GRIP: Očajna majka je kod kuće pretražila simptome i hitno vratila dete u bolnicu!! 08:20
Vesti TROVALA SOPSTVENU BEBU DA BI POVEĆALA PRATIOCE NA INSTAGRAMU: Ovo je majka influenserka iz pakla, pogledajte šta je radila prilikom hapšenja! (FOTO, VIDEO) 12:14
Roditeljstvo BILA JE NA LUDOJ ŽURKI ZA NOVU GODINU I NAPILA SE: Dva dana kasnije je osetila bol u stomaku, a niz noge joj se slila krv - lekari su ZANEMELI zbog onog što su videli! 22:30
Ispovesti PROBUDIO SE IZ ANESTEZIJE I RAZVEZAO JEZIK: Devojci priznao sve o prevarama i TROJCI - a onda je izgovorio ONO NAJGORE! (VIDEO) 21:35
Zanimljivosti BIVŠA ŽENA MILORADA MILINKOVIĆA OTVORILA DUŠU - progovorila o najtežim trenucima u životu i prevremenom porođaju: A onda priznala nešto što kida dušu! (VIDEO) 19:09
Roditeljstvo DEVOJČICE SU SLUČAJNO ZAMENJENE NA ROĐENJU: Njihove majke su otkrile istinu posle 3 godine i na opšte zaprepašćene odlučile se na OVAJ KORAK! (VIDEO) 17:40
Roditeljstvo JELENA JE DOBILA SINA, PA BLIZNAKINJE - ali najnoviji ultrazvuk je šokirao čak i doktore! Svi su nemo posmatrali tačke na ekranu (FOTO) 11:30
Vesti VATROGASAC JE U MLADOSTI SPASAO BEBU IZ POŽARA: 17 godina kasnije dogodilo se nešto što nije mogao ni da sanja, video ju je na društvenim mrežama! (VIDEO) 18:50
Dete ČIM MI SE RODIO SIN, ODMAH SAM ZNALA DA JE DRUGAČIJI OD MOJE DECE! Spustili su mi ga na grudi i tada sam shvatila JEZIVU ISTINU - nije ličio ni na mene, ni na oca! 17:40
Roditeljstvo PORODILA SAM SE, OTIŠLA NA TUŠIRANJE, A ONDA ŠOK - MOJE BEBE NEMA! Vriska je odjekivala bolnicom, kad su pogledani snimci kamera - JEZIVO! 10:40
Vesti SVETLANA JE KROZ PROZIOR SNIMILA JEZIV PRIZOR: Ovo je noćna mora svakog roditelja, kao da će svaki sekund uslediti nešto kobno! (VIDEO) 19:55
Kuce PAS SE ČUDNO PONAŠAO SAMO U BEBINOJ SOBI: Roditelji su se šokirali kada su shvatili razlog - život njihove ćerkice visio je o koncu! (FOTO) 17:00