Vesti DANJU JE FRIZERKA, A NOĆU JE PRODAVALA TELO ZA PARE: Jeziva ispovest Muslimanke - rizikuje da bude pogubljena! 19:00
Zanimljivosti GLUMICA JE PREOTELA VERI MUŽA I GLUMILA NEVINAŠCE: Kad mu je rasturila brak, odvela ga je pred oltar, pa ga uverila kolika je zmija 17:01
Zanimljivosti NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA TELO NAJZANOSNIJE ŽENE NA SVETU - na njoj kipi salo i sve puca, a muškarci ne mogu da napare oči (FOTO GALERIJA) 12:56
Vesti NAJLEPŠA EVROPSKA PRINCEZA ŽIVELA JE ŠOKANTNIM ŽIVOTOM: Zaljubila se u muškarca koji je voleo isti pol, usledio je skandal, a tek nakon što je izrodila decu uradila je nešto nečuveno! 08:30
Brak i veze OSTAVIO JE TRUDNU LJUBAVNICU I POSLAO JE U ITALIJU: Posle 9 meseci na adresu mu je stiglo nešto šokantno - kada je pročitao poruku, pred ženom je PAO U NESVEST! 13:11
Zanimljivosti NAJVEĆEM ZAVODNIKU BIVŠE JUGE STRIPTIZETA JE RODILA DETE - hrvatskoj pevačici je posvetio pesmu sa sramnim nazivom, ali tu nije bio kraj njegovim aferama 07:30
Odrasli JEDNA LOŠA NAVIKA TOKOM VOŽNJE MOŽE DA IZAZOVE RAK: Šokantno upozorenje lekara - opasnije je nego što je iko mogao da pretpostavi! 06:55
Vesti POLICAJCI SU ZAUSTAVILI ŽENU KOJA JE VOZILA ČETVORO DECE U KOMBIJU - kada su mališanima pogledali glave, sve im je bilo jasno! Isplivala jeziva ISTINA šta im je uradila! (VIDEO) 16:10
Brak i veze JA IMAM 26, A MOJ MUŽ 87 GODINA! Stariji je od mog dede, ali jedva čekam da mu rodim dete - sada su objavljeni i njihovi privatni SNIMCI o kojima bruji svet! 19:15
Roditeljstvo AKO VAM DETE HISTERIŠE I BACA SE PO PODU, MOŽETE DA GA DOVEDETE U RED SAMO NA OVAJ NAČIN! Dr Ranko Rajović upozorava gde roditelji najčešće greše! (VIDEO) 06:50
Brak i veze NATALIJA SE UDALA ZA MLADOG AFRIKANCA I U PEDESETOJ MU RODILA DECU: Nije ni slutila šta će joj se dogoditi - spavala je i sa njegovim bratom, a onda se pojavio i ON! 15:40
Dete NOVA TEHNOLOGIJA UBRZAVA DIJAGNOZU! Za prvi TEST NA AUTIZAM, potreban je samo pramen kose - i to pre 3. godine života! 06:15