Najnovije Dnevni horoskop
  • Zdravlje
  • Ljubav
  • VIP vesti
  • Lifestyle
  • Lepota
  • Dom i kuhinja
  • Astro kutak
  • Ljubimac
  • kultura

• Naslovna
  • Zdravlje
    • Odrasli
    • Dete
    • Vežbanje
    • Prirodom do zdravlja
    • Psihologija
  • Ljubav
    • Strast
    • Brak i veze
    • Ispovesti
    • Roditeljstvo
  • VIP vesti
    • VIP saveti
    • Zanimljivosti
  • Lifestyle
  • Lepota
    • Kosa
    • Lice
    • Telo
    • Šminka
    • Moda
  • Dom i kuhinja
    • Dijeta
    • Jela sa mesom
    • Jela bez mesa
    • Slatkiši
    • Tetka Saveta
  • Astro kutak
    • Numerologija
    • Horoskop
    • Astrologija
    • test ličnosti
  • Ljubimac
    • Mace
    • Kuca
    • Ostali ljubimci
  • kultura
    • Dobra knjiga
    • Vesti
    • Film, muzika i pozorište
Najnovije Dnevni horoskop

sigmund-frojd

Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar odgovoriti, usprkos tridesetogodišnjem istraživanju ženske psihe, glasi: "Šta žena hoće?!"
Citat dana

Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar odgovoriti, usprkos tridesetogodišnjem istraživanju ženske psihe, glasi: "Šta žena hoće?!"

15:03

Veličina vašeg identiteta određuje se veličinom problema koji je u stanju da izbaci vas iz takta
Citat dana

Veličina vašeg identiteta određuje se veličinom problema koji je u stanju da izbaci vas iz takta

15:55

JEDNOM REČENICOM ŽENA JE FROJDA ZGAZILA KAO BUBAŠVABU - otad do kraja života nije imao intimne odnose sa njom! A kad joj se udvarao, poslao joj je kesice kokaina!
Vesti

JEDNOM REČENICOM ŽENA JE FROJDA ZGAZILA KAO BUBAŠVABU - otad do kraja života nije imao intimne odnose sa njom! A kad joj se udvarao, poslao joj je kesice kokaina!

08:30

OVA ŽENA JE ZAVELA NAJVEĆE UMOVE SVETA - Niče je zbog nje hteo da se ubije, a Frojd je izgubio glavu zbog JEDNE stvari! Mužu je našla ljubavnicu, pa usvojila njihovo dete!
Vesti

OVA ŽENA JE ZAVELA NAJVEĆE UMOVE SVETA - Niče je zbog nje hteo da se ubije, a Frojd je izgubio glavu zbog JEDNE stvari! Mužu je našla ljubavnicu, pa usvojila njihovo dete!

16:01

Zle ljude je nemoguće izbeći, ali je potrebno da naučite kako da vas ne povrede!
Citat dana

Zle ljude je nemoguće izbeći, ali je potrebno da naučite kako da vas ne povrede!

16:43

FROJDOV TRIK OTKRIVA KO JE KUKOLJ U VAŠEM ŽIVOTU: Loš čovek se uz pomoć ovoga ODMAH otkrije - nepogrešivo radi!
Psihologija

FROJDOV TRIK OTKRIVA KO JE KUKOLJ U VAŠEM ŽIVOTU: Loš čovek se uz pomoć ovoga ODMAH otkrije - nepogrešivo radi!

10:30

MOĆNI SAVETI SIGMUNDA FROJDA: Jasna upustva šta muškarci treba da urade kako bi ostvarili svoj potenciijal!
Psihologija

MOĆNI SAVETI SIGMUNDA FROJDA: Jasna upustva šta muškarci treba da urade kako bi ostvarili svoj potenciijal!

14:20

BILI SMO USRED ERUPCIJE STRASTI, a on je izgovorio rečenicu koja me je užasnula! Zanemela sam, želja je nestala! (VIDEO)
Ispovesti

BILI SMO USRED ERUPCIJE STRASTI, a on je izgovorio rečenicu koja me je užasnula! Zanemela sam, želja je nestala! (VIDEO)

08:05

• Zdravlje
    • Odrasli
    • Dete
    • Vežbanje
    • Prirodom do zdravlja
    • Psihologija
  • Ljubav
    • Strast
    • Brak i veze
    • Ispovesti
    • Roditeljstvo
  • VIP vesti
    • VIP saveti
    • Zanimljivosti
  • Lifestyle
  • Lepota
    • Kosa
    • Lice
    • Telo
    • Šminka
    • Moda
  • Dom i kuhinja
    • Dijeta
    • Jela sa mesom
    • Jela bez mesa
    • Slatkiši
    • Tetka Saveta
Impresum Pravila korišćenja Pravila komentarisanja Kontakt Marketing Politika privatnosti

© Srećna.Republika.rs 2022. Sva prava su zadržana.