Najnovije Dnevni horoskop
  • Zdravlje
  • Ljubav
  • VIP vesti
  • Lifestyle
  • Lepota
  • Dom i kuhinja
  • Astro kutak
  • Ljubimac
  • kultura

• Naslovna
  • Zdravlje
    • Odrasli
    • Dete
    • Vežbanje
    • Prirodom do zdravlja
    • Psihologija
  • Ljubav
    • Strast
    • Brak i veze
    • Ispovesti
    • Roditeljstvo
  • VIP vesti
    • VIP saveti
    • Zanimljivosti
  • Lifestyle
  • Lepota
    • Kosa
    • Lice
    • Telo
    • Šminka
    • Moda
  • Dom i kuhinja
    • Dijeta
    • Jela sa mesom
    • Jela bez mesa
    • Slatkiši
    • Tetka Saveta
  • Astro kutak
    • Numerologija
    • Horoskop
    • Astrologija
    • test ličnosti
  • Ljubimac
    • Mace
    • Kuca
    • Ostali ljubimci
  • kultura
    • Dobra knjiga
    • Vesti
    • Film, muzika i pozorište
Najnovije Dnevni horoskop

citat-dana

"Dan kada budeš prestao da se takmičiš je dan kada ćeš pobediti"
Citat dana

"Dan kada budeš prestao da se takmičiš je dan kada ćeš pobediti"

13:50

Savršenstvo mora da u sebi sadrži neku malu manu. Jer je sve savršeno beživotno i dosadno.
Citat dana

Savršenstvo mora da u sebi sadrži neku malu manu. Jer je sve savršeno beživotno i dosadno.

15:40

Nemam vremena za usamljenost. Kratka samovanja, kada negde otputujem bez društva, krepe moju dušu.
Citat dana

Nemam vremena za usamljenost. Kratka samovanja, kada negde otputujem bez društva, krepe moju dušu.

14:40

Ljubav je sila najveća. I to ne samo kao osećanje već kao pokretač, inspiracija i snaga.
Citat dana

Ljubav je sila najveća. I to ne samo kao osećanje već kao pokretač, inspiracija i snaga.

San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjate zajedno je stvarnost.
Citat dana

San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjate zajedno je stvarnost.

18:20

Žena može voleti kao da nikada neće otići, ali može otići kao da nikad nije ni volela.
Citat dana

Žena može voleti kao da nikada neće otići, ali može otići kao da nikad nije ni volela.

16:35

Jednom sam čula definiciju: Sreća je zdravlje i kratko pamćenje! Volela bih da sam je izmislila, jer je veoma tačna.
Citat dana

Jednom sam čula definiciju: Sreća je zdravlje i kratko pamćenje! Volela bih da sam je izmislila, jer je veoma tačna.

Gaga je bio skroman čovek. Stidljiv. Vrlo misaon i dubok, čak i više nego što je bio šarmantni boem
Citat dana

Gaga je bio skroman čovek. Stidljiv. Vrlo misaon i dubok, čak i više nego što je bio šarmantni boem

Ako ti u pamćenju nije ostala ni najmanja ludost na koju te je navela ljubav, nikad nisi ni voleo.
Citat dana

Ako ti u pamćenju nije ostala ni najmanja ludost na koju te je navela ljubav, nikad nisi ni voleo.

Bespomoćnost nas čini jačim, jer tad iz sebe izvlačiš sve sile da se uzdigneš i nastaviš dalje.
Citat dana

Bespomoćnost nas čini jačim, jer tad iz sebe izvlačiš sve sile da se uzdigneš i nastaviš dalje.

Žena je sedam godina mlađa nego što tvrde njeni prijatelji i pet godina starija nego što joj daju muškarci.
Citat dana

Žena je sedam godina mlađa nego što tvrde njeni prijatelji i pet godina starija nego što joj daju muškarci.

14:35

Ljubav je jedina stvar u svetu koja odbija sve zlo i koja te uvek iznova učini da se osećaš dobro.
Citat dana

Ljubav je jedina stvar u svetu koja odbija sve zlo i koja te uvek iznova učini da se osećaš dobro.

13:35

• 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • ...
  • 33
  • Zdravlje
    • Odrasli
    • Dete
    • Vežbanje
    • Prirodom do zdravlja
    • Psihologija
  • Ljubav
    • Strast
    • Brak i veze
    • Ispovesti
    • Roditeljstvo
  • VIP vesti
    • VIP saveti
    • Zanimljivosti
  • Lifestyle
  • Lepota
    • Kosa
    • Lice
    • Telo
    • Šminka
    • Moda
  • Dom i kuhinja
    • Dijeta
    • Jela sa mesom
    • Jela bez mesa
    • Slatkiši
    • Tetka Saveta
Impresum Pravila korišćenja Pravila komentarisanja Kontakt Marketing Politika privatnosti

© Srećna.Republika.rs 2022. Sva prava su zadržana.