Citat dana Deca koja nisu mažena, nemaju zagrljaje i ljubavi mnogo više pate nego deca koja imaju malo hrane i odrastaju u siromaštvu 21:25
Citat dana Ako mrzite neku osobu, to znači da mrzite u njoj ono što imate u samima sebi. Ono što nije deo nas, ne može da nas uznemiri. 19:14
Citat dana Nisam hteo da mi deca nose čudna imena, ionako će imati dovoljno problema u životu. Dovoljno je teško biti dete nekog poznatog 21:26
Citat dana Ljubav nije u tome koliko ste dana, meseci ili godina zajedno. Ljubav je u tome koliko se volite svaki dan. 14:00
Citat dana Mislim da se plaše i kukavice i hrabri ljudi, samo hrabri ljudi uprkos tom strahu nešto urade u životu. 15:59
Citat dana U svemu postoji granica preko koje je opasno preći, jer kada jednom pređete, nemoguće je vratiti se 19:24
Citat dana Da nisam izlazila sa mlađim muškarcima, nikada ne bih ni imala romansu, i ne nisu se plašili što sam starija. 17:46
Citat dana Napravi novac. Napravi mnogo novca. Novac ti daje mogućnost da izbegneš ljude i situacije koje ti se ne sviđaju. 08:29