Roditeljstvo SIN JE SAMO BLENUO U TELEFON I NIJE MI ODGOVARAO - KAD SAM MU ZALEPIO PAR ČVRGA NASTAO JE HAOS! Ispovest koja ledi krv: Ali to nije nasilje, znaš li šta je meni radio otac... 18:40
Zanimljivosti BEKAMOVI PRED SLOMOM: Viktoriji sve lošije, noćima ne spava - zbog onoga što joj je uradila snaja ne može da se oporavi! 21:01
Horoskop 12 GODINA SU ČEKALI NA OVAJ TRENUTAK: Od 9. maja za jedan znak sve se menja - ulaze u period isceljenja i sreće na svim poljima! 09:01
Vesti SESTRA ME NIJE POZVALA NA SVOJE VENČANJE, SRCE MI SE SLOMILO KAD SAM ČULA RAZLOG: Njena priča rasplakala je i muškarce, svi su joj poručili jedno! 18:01
Vesti SVEKRVA ME JE PONIZILA PRED MUŽEM, ZBOG NJEGOVE REAKCIJE SAM ZANEMELA OD ZAPREPAŠĆENJA: Narednog dana je usledio još veći šok! 16:40
Vesti BEBU DEČAKA STAROG SAMO 2 NEDELJE OSTAVILI SU NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: 50 godina kasnije otkrivena je MISTERIJA i ko je on u stvari! (FOTO) 17:35
Roditeljstvo BRAĆA SU UKRALA SESTRU IZ KREVETA i tajno je iznela iz sobe: Zbog reakcije ove bebe snimak je pogledan više od 35 miliona puta! (VIDEO) 06:55
Zanimljivosti ANA IVANOVIĆ OVIM POTEZOM JASNO SVIMA STAVILA DO ZNANJA - Bastijan joj je ipak na prvom mestu? Usred širenja priča o razvodu, jedan detalj otkriva SVE! (FOTO) 18:05
Odrasli MALI BROJ PACIJENATA DOBIJE DRUGU ŠANSU ZA TRANSPLATACIJU BUBREGA: Mark ju je dobio čak 4 puta, a sve zahvaljujući NJIMA! (FOTO) 21:40
Ispovesti LJUBOMORNI SINIŠA (58) JE OPTUŽIVAO SVOJU DEVOJKU TANJU (47) DA GA VARA, A ONDA JE SAZNALA NJEGOVU TAJNU: Govorio je da je slobodan, a onda joj je stigla poruka koja ju je slomila! 21:01
Vesti ŠTA DA RADITE SA ČUVARKUĆOM OD PROŠLE GODINE, JEDNA STVAR JE VELIKI GREH: Stari običaji kažu šta je DOBRO da uradite, a šta donosi nesreću! 11:55
Zanimljivosti MAJKA NIJE HTELA DA PRODA STAN ZA MOJE LEČENJE - planirala je ko će da čuva dete kada preminem! Potresni detalji o životu Isidore Bjelice: Dok sam bila na hemoterapiji, ona je letovala! 08:02