Moda VIKTORIJA BEKAM oduševila Pariz, pažnju ukrao njen sin: Svi su gledali u Kruzove noge! (VIDEO, FOTO) 09:14
Vesti Posle 75 godina braka, otkrili su tajnu večne ljubavi: Međutim, ovakav savet mnogi sigurno nisu očekivali 21:30
Vesti Mlada plakala jer je otac nestao sa venčanja: Kada je otkrila gde je bio, srce joj se slomilo 11:45
Citat dana U životu je najbitnije da shvatite ko ste. Da se distancirate od svoje porodice, partnera i da shvatite ko ste, šta želite u ovom životu i šta vam je potrebno da budete srećni bez svih ljudi. 09:52
Vesti Brat i ja smo uradili DNK TEST i saznali da nas roditelji bezdušno LAŽU ceo život: Izlanuli su se zbog unuka! 13:05
Ispovesti VEROVALA sam dečku, a onda sam otkrila da je SPAVAO s mojom SESTROM: Ono što mi je ona rekla, PROGONI me danima! 21:01
Vesti Pred celom njegovom rodbinom sam ponizila muža, a svekrva je skočila i udarila mi ŠAMARČINU: Ali, onda me je stigla KARMA! 21:25
Strast IMALA SAM AFERU SA NAJBOLJIM DRUGOM MOG SINA: U paklu sam, ono što mi je sin rekao boleće me do kraj života! 22:20
Ispovesti PUNU DECENIJU BIO SAM JEDINI U PORODICI KOJI JE RADIO: Sve sam ulagao u kuću, da bi me iz nje izbacili i to sa bebom! 17:01
Vesti ČUVALA JE VELIKU SESTRINU TAJNU OD PORODICE: Majka i treća sestra sada žele da je se odreknu, totalni haos u porodici! 18:15