Brak i veze KADA JE MOJA BUDUĆA SVEKRVA TRAŽILA DA OVO NOSIM NA VENČANJU, ZAGRCNULA SAM SE OD ŠOKA: Uz to mi je rekla i nešto jezivo, ne mogu da se oporavim! 08:30
Brak i veze BOGATAŠ SE OŽENIO 32 GODINE MLAĐOM, NJENI RODITELJI SU JOJ NUDILI STAN AKO GA OSTAVI: Ovo je istina o njihovom odnosu! (FOTO) 21:30
Roditeljstvo MAJKA JE OSTAVILA BEBE NA KESAMA ĐUBRETA KOD KONTEJNERA: Blizanci su vrištali i smrzavali se, a kada ih je pronašao pastor usledio je ŠOK! (FOTO) 20:15
Roditeljstvo USVOJILI SU ZLOSTAVLJANU DEVOJČICU IZ KINE ŽELEĆI DA JOJ DAJU ŽIVOT IZ SNOVA: Nakon 10 godina otkrili su TAJNU koja im uzburkala život! (FOTO) 18:01
Brak i veze DOK SAM JA ČUVALA DECU, MUŽ ME JE PREVARIO, ODLUČILA SAM DA MU OPROSTIM: Kad drugi čuju zašto, hvataju se za glavu! 23:15
Vesti OVA PORODICA JE 43 GODINE BILA POTPUNO ODSEČENA OD SVETA: Nisu znali ni da se desio SVETSKI RAT, a način na koji su preživeli JEŽI DO KOSKE 19:05
Roditeljstvo ŠTA STVARNO SVEKRVA ŽELI OD SNAJE? Reč stručnjaka će vas zaprepastiti - da li ste vi spremni na ovako nešto?! 16:50
Zanimljivosti OVOG MUŠKARCA BI KEJT MIDLTON NAJRADIJE IZBRISALA IZ SVOJE PROŠLOSTI: On je mrlja na njenom obrazu - i ne može da ga podnese zbog toga! 06:45
Roditeljstvo RODILA SAM BLIZNAKINJE 2001. GODINE, ALI ME NIKO NIJE PRIPREMIO NA ONO ŠTO SAM TADA UGLEDALA: Prva sam na svetu koja sam dobila takvu decu - sve se ponovilo 2008! (FOTO) 18:10
Vesti RODITELJI SU DVE GODINE NAKON SMRTI SINA UGLEDALI NJEGOV LIK U NOVINAMA: A onda im je zazvonio telefon - čuli su rečenicu zbog koje su se slomili od bola! 14:30
Odrasli MISLILI SU DA IMA RAK MOZGA, ALI KADA SU DOBILI REZULTATE SLEDILI SU SE: Porodica se okupila, bolnicom su odjekivali bolni krici, a onda su ga isključili s aparata... 11:20
Roditeljstvo OVAJ PAR ČEKA 20. DETE! Sada je otkrivena njihova tajna, ljudi preneraženi! (VIDEO) 14:30