Zanimljivosti

SPASITE SE TRAUME: Ovo je najnoviji način krađe na aerodromu ili železničkoj stanici (VIDEO)

Pazite se od neverovatne nove tehnologije krađe na aerodromima

10.03.2022 09:00

SPASITE SE TRAUME: Ovo je najnoviji način krađe na aerodromu ili železničkoj stanici (VIDEO)
Pixabay.com

Ukoliko ste mislili da ste sve videli i da vas niko više ne može nasamariti ili pokrasti, bićete neprijatno iznenađeni. Nikoga ne čude ogromne gužve na aerodromima, gde iako tako ne deluje, lopovi ne miruju. Kradljivac može izgledati poput običnog putnika, svakodnevno i neprimetno. Kada se najmanje nadate može vas opljačkati i pokrasti. Danima već društvenim mrežama kruži snimak na kome se vidi nova metoda krađe po aerodromima, iako se ona može primeniti i na bilo kom drugom mestu. Uverite se i sami o čemu je reč.

Lopovi uvek uoče potencijalnu žrtvu. To je ona koja je na bilo koji način dekoncetrisana. Nebitno je da li gleda aplikacije na mobilnom telefonu, da li razgovara sa nekim, da li je deca vuku za rukav, čita li knjigu, čeka ili je jednostavno očigledno zamišljena i u problemu. Kradljivci će sačekati upravo onaj minut nepažnje kada će vas nasamariti.

Ovde vidimo kako kradljivac diretno preko putnikove torbe spušta i svoju. Potom se lagano diže i sa svojom torbom odvlači, tačnije krade i tuđu. Toliko su vešti, da ih nećete ni primetiti.

Pazite se i otvorite četvoro očiju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)