Zanimljivosti

STUJARDESA OTKRILA TAJNU: Ako vidite OVO, vaša hotelska soba nije OČIŠĆENA!

Hotelske sobe redovno se čiste, a svakog gosta trebalo bi da dočeka potpuno sređen prostor za njega, ipak, ponekada vas može dočekati i hotel koji nije baš oličenje higijene, evo i kako da ga prepoznate.

10.11.2021 01:06

STUJARDESA OTKRILA TAJNU: Ako vidite OVO, vaša hotelska soba nije OČIŠĆENA!
Pixabay.com

Zajedno sa 21. vekom došlo je i do mnogo veće mobilnosti ljudi. Veliki broj nas gotovo svakodnevno putuje, a nekima su hoteli postali dom, te više vremena provode u hotelskim sobama, nego u svojim sopstvenim. Takav život sa sobom povlači i posao stjuerdese, a jedna od njih, za engleski magazin Sun otkrila je kako da prepoznate hotel koji ne vodi dovodo računa o higijeni.

 

 

Naime, anonimna stujardesa, koja je 19 godina provela u radu i po različitim hotelima, otkrila je kako da znate da vaša soba nije sređivana, te da je onaj koji je čistio, ipak rešio da je preskoči. Sve što treba da uradite jeste da pogledate krevet. Ako posteljina na krevetu nema oštre linije od presavijanja, postoji velika verovatnoća da je neko već spavao u njoj i da je osoblje hotela prosto nije zamenilo.

 

 

Radnik iz jednog hotela, Den, otkrio je da ponekada ima i po  20 kreveta da sredi:

- To je posao koji lomi kičmu, ako vidim da posteljina nije potpuno uništena, samo je zategnem veoma jako i nadam se da niko neće primetiti. 

 

 

Harison Džejkob, koji je proveo više od 200 noći u godinu dana u istom hotelu, otkrio je za Sun još jedan način da shvatite da li se u nekom hotelu vodi dovoljno računa o higijeni. Pogledajte aparat za kafu ili kuvalo, ako se u njemu uhvatila buđ ili je zarđalo, znači da u tom hotelu ne brinu o zdravlju svojih gostiju, bolje otkažite noćenje i tažite drugi smeštaj.

Komentari. (0)