Zanimljivosti

KUPILA JE KUĆU IZ SNOVA, A ONDA OTKRILA ŠTA SE KRIJE IZA VRATA NA SPRATU: Prizor koji je ugledala potpuno je šokirao (VIDEO)

Na internetu se povela debata nakon ovog snimka.

08.05.2024 12:20

KUPILA JE KUĆU IZ SNOVA, A ONDA OTKRILA ŠTA SE KRIJE IZA VRATA NA SPRATU: Prizor koji je ugledala potpuno je šokirao (VIDEO)
TikTok/rinnnrae

Jedna vlasnica kuće ostala je bez reči kada je otkrila neobičnu osobinu svoje nove nekretnine. Dok je istraživala kuću, naišla je na veoma neobičan detalj. Useljenje u novi dom može biti zahtevno, od dugotrajnog procesa pronalaženja savršenog mesta do planiranja prenosa stvari.

TikTokerka koja je pronašla kuću iz snova postala je viralna na ovoj aplikaciji kada je podelila neočekivanu karakteristiku. Objavljujući pod imenom Rinnnrae, prikazala je sebe kako otvara zatvorena vrata koja na prvi pogled izgledaju kao da vode do ostave. Međutim, kada je otvorila vrata, ispred nje se pružala samo priroda. Devojka je pomerila kameru ulevo i pokazala krov sobe ispod. Dok se okrenula udesno, otkrila je da nekretnina ima malu spoljašnju površinu. TikTokerka je opisala bizarni prolaz koji je gledao na vrt kao "zabavno iznenađenje."

 

https://www.tiktok.com/@rinnnrae/video/7364445404106067242

 


Više od 333.000 gledalaca lajkovalo je video, a mnogi su izneli svoje mišljenje u komentarima. Mnogi su rekli da bi sedeli na krovu i divili se pejzažu da imaju takva vrata u svojoj kući, dok su drugi pokušali da otkriju načine na koje je prethodni vlasnik mogao da ih koristi.

 

 

- To je za slučaj kada mesta budu zavejana snegom, pa imate gde da izađete ako vam je glavni ulaz zavejan.

- Ta slučajna vrata u područjima bez preteranog snega su korišćena za unošenje nameštaja na drugi sprat bez prolaska kroz glavnu kuću..

-To je kao u Sims-u, izbrisali su terasu i zaboravili da izvade vrata. 

-Pristup krovu, super, možete lako čistiti oluke - ovo su samo neki od komentara koji su se nizali ispod objavljenog snimka.

Misterija "vrata za taštu"

Spoljašnja vrata koja deluju beskorisno jer nemaju stepenice često se nazivaju "vrata za taštu". Na Novom Džeflandu u Kanadi, mnoge kuće imaju ovu jedinstvenu arhitektonsku karakteristiku. Prema sajtu 99 Percent Invisible, spekuliše se da su vrata dodata kućama kao odgovor na zakonodavstvo koje je naložilo da kuće moraju imati dva izlaza. Druga teorija je da su vrata mogla da odbiju lopove ili donesu poreski popust jer je kuća delovala "nedovršeno".

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)