SLIČAN SE SLIČNOM RADUJE

RONI I SLOUN SU PAR IZ SNOVA: Usvojeno jagnje misli da mu je kuca mama

Da li ste ikada videli dve različite vrste životinja koje počinju da imitiraju jedna drugu? Takvi snimci su preslatki i pokazuju da ljubav nema granice. Upravo takva priča nam stiže sa Novog Zelanda a portal Srećna Republika vam je predstavlja.

01.12.2021 16:01

RONI I SLOUN SU PAR IZ SNOVA: Usvojeno jagnje misli da mu je kuca mama
instagram - ronnieandsloane

Kao i ljudi, i životinje koje dovoljno vremena provedu jedna pored druge vremenom počinju da liče i ponašaju se isto. Upravo to se desilo na jednoj farmi na Novom Zelandu. Mladi par je prihvatio tek rođeno jagnje. Naime, mama ovca je ojagnjila tri maldunčeta ali je mogla da brine samo o dva.

Bjanka i njen partner su odlučili da jagnješce prihvate u svom domu i tu počinje šou. Njihova kuca Sloun se na prvi pogled zaljubila u jagnje, počela je da ga liže i pazi kao da je njeno štene. Tome možda doprinosi i činjenica da je Sloun labradudl, pa ima kovrdžavu i pufnastu dlaku kao i malo jagnje koje je odlučila da uzme pod svoje šape.

Jagnješce je dobilo ime Roni i prihvatilo kucu Sloun kao svoju mamu. Oni se igraju zajedno, trčkaraju okolo, a Sloun čak pokušava da nauči jagnje kako da hvata frizbi, budući da joj je to omiljena igračka. Jagnje Roni je poprimilo karakteristike psa, pa voli da se ušuška u krilo kod svojih vlasnika i mazi.

Bjanka i njen partner su se u međuvremenu preselili, ali nisu znali da će im to u život doneti i neka nova iznenađenja. Prethodni vlasnici farme koju su kupili su ih pitali da li žele da usvoje njihove ovce i mladi par je pristao. Ono što nisu znali je da su mnoge od tih ovaca bremenite i da će Roni uskoro dobiti društvo, i to veliko.

Pored 14 ovaca koje su imali, izrodilo im se još 22 jagnjadi, tako da njima nikada nije dosadno sa toliko životinjica okolo. Ipak, Roni je mezimac, jer je ubedljivo najsimpatičnije jagnje na celoj farmi. Živi u uverenju da je pas i prati Sloun u stopu. Veselo skakutanje po kome je poznat čini da izgleda pre kao neki crtani junak nego stvarna ovčica.

Roni je u međuvremenu porastao, ali je i dalje omiljen među družinom a naročito kod svoje najbolje drugarice, labradudla Sloun, pored koje i dalje voli da se ušuška. Pogledajte kako je ovaj neobičan duo sladak i fotogeničan.

Da li i vi znate neke životinjice koje su prosto „kliknule“? Pišite nam u komentarima!

Komentari (0)