Ostali ljubimci

UDOMIO JE NAPUŠTENU ŽIVOTINJICU KOJA SE SMRZAVALA U SNEGU! Kada je porasla svi su ostali u čudu: "Da li je moguće da živi sa tim stvorom"?! (VIDEO)

Sada mu čuva leđa na svakom koraku!

03.10.2024 07:45

UDOMIO JE NAPUŠTENU ŽIVOTINJICU KOJA SE SMRZAVALA U SNEGU! Kada je porasla svi su ostali u čudu: "Da li je moguće da živi sa tim stvorom"?! (VIDEO)
TikTok-kiki_animals22

Mnogi ljudi se ne bi usudili da odgajaju vuka kao ljubimca. Pojedini smatraju da se određene vrste životinja s pravom smatraju divlje, te da se nikako ne mogu pripitomiti, a ukoliko se to i desi uvek su nepredvidive. Ipak, jedan mladić naišao je na napuštenog vučića od svega nepunih mesec dana, kako sam tumara po snegu i nije imao srca da ga ustavi da tu i ugine, ili postane plen moćnijih predatora. Tako je nastala nestvarna priča koja je razgalila srca mnogih na društvenim mrežama.

Ova priča počinje čuvenim pitanjem: "Da li biste se usudili da odgajate mladunče vuka kao kućnog ljubimca?" Na snimku se navodi da je mladić koji ga je našao prvih meseci morao da uloži dosta vremena i pažnje kako bi prehranio izgladnelo mladunče vuka, budući da ono pije specijalno mleko.

Uz prehranu neophodna je bila adaptacija na kuću koja nije primarno stanište ovoj vrsti životinja. Ipak, uz mnogo odricanja od svakodnevnih altivnosti, ali uz puno strpljenja, ljubavi i nege, mali vuk se u potpunosti prilagodio kućnim uslovima i odrastao je u pravog, snažnog, odraslog vuka. 

TikTok-kiki_animals22

Mladić odgajio vuka

Mladić koji ga je prihvatio uključio je svog ljubimca u svoje svakodnevne aktivnosti, koje su u prvom redu obuhvatale planinarenje. Kada je pripitomljen vuk je zauvek nastojao da zaštiti svog vlasnika. Neprestano mu je "čuvao leđa", ali je podjednako uživao u svim šetnjama po snegu, spavanju u prirodi i planinarenju sa svojim vlasnikom.

Njihova veza postala je neraskidiva, a snimak je dobio veliki broj sviđanja, kako na TikToku, tako i na drugim društvenim mrežama.

 

 

Nije ni čudo, što je većina posle gledanja snimka, potvrdno odgovorila, da bi imala vuka kao kućnog ljubimca, ma koliko to komplikovano i bizarno izgledalo.

- Da, volela bih da imam vuka za ljubimca, ljubav je ljubav.

- Ja sam pripitomio mlađeg vuka i ostao je sa mnom do svoje smrti, veoma mi nedostaje.

- Istog trena bih pristala!

- Odgovornost je velika, ali moj odgovor je da!

- To su veličanstvena stvorenja.

- Da li je moguce da zivi sa tim stvorom? - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)