Ostali ljubimci

ŠETALA JE ULICOM U UOČILA NEŠTO ČUDNO NA TROTOARU: Ugledala je životinju, ono što je potom uradila rasplakalo je javnost (FOTO+VIDEO)

Snimak koji je izazvao veliki broj podeljenih mišljenja na internetu.

28.03.2024 19:40

ŠETALA JE ULICOM U UOČILA NEŠTO ČUDNO NA TROTOARU: Ugledala je životinju, ono što je potom uradila rasplakalo je javnost (FOTO+VIDEO)
instagram-animallovestorieshn

Jedna obična šetnja pretvorila se u neobičnu priču o ljubavi prema životinjama. Naime, žena je naišla na povređenog slepog miša kao veoma malog, ali umesto da ga ostavi da ugine, odlučila je da mu pruži drugu šansu. Uz to, ona je učinila ono što bi retko ko učinio, odnela ga je svoj kući i počela da ga neguje i hrani. Čak je i spavao sa njom u krevetu.

Maleni miš je počeo da raste, a žena je postala njegova spasiteljka. Sa neizmernom pažnjom, stvorila je poseban kavez za svog ljubimca, osiguravajući mu udoban dom i sigurnost.

Njen podvig nije stao samo na pružanju osnovne nege i čuvanju slepog miša u kućnim uslovima. Ova neustrašiva žena odlučila je da nauči miša da leti. Svakodnevno ga je podsticala da prevaziđe svoje strahove, postepeno ga uvodeći u svet letenja. Njena posvećenost i upornost učinile su da ovaj miš, koji je možda bio osuđen na strašnu sudbinu, najzad oseti radost slobodnog letenja.

Retko ko bi imao snage, strpljenja i ljubavi da se posveti nečemu tako zahtevnom. Ova žena je pokazala da ljubav prema životinjama ne poznaje granice, te da svako biće zaslužuje šansu za bolji život.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 830.000 sviđanja, dok su usledile podeljene reakcije.

- Rastopila sam se od ljubavi ovim snimkom.

- Mali Drakula je hteo samo malo kuvanog kukuruza. 

- Ljubav je zaista pravi lek za sve.

- Ništa, dodaću i šišmiša na listu želja za kućnog ljubimca.

- Zar oni ne prenose milion bolesti?

- Tačnije ne, većina slepih miševa se zapravo hrane insektima. Opasnost predstavlja ulazak u pećinu punu slepih miševa i njihovih fekalija.

- Ima ih puno oko moje kuće i hrane se isključivo voćem.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)