Mace

MESEČNO NA SVOJE LJUBIMCE DAJE I 20 MILIONA: Njene mačke i pas žive bolje od NJE!

Influenserka Kamila Elle na svoje kućne ljubimce daje i do 20.000.000 dinara, a evo i na šta.

31.10.2021 18:10

MESEČNO NA SVOJE LJUBIMCE DAJE I 20 MILIONA: Njene mačke i pas žive bolje od NJE!
printscreen

Kamila Elle je dvadesetdvogodišnjakinja, čiji kućni ljubimci žive bolje živote nego 90% posto svetske populacije ljudi, pa čak bolje nego ona sama.

Naime, Kamila ima svoj profil na Onlyfansu, ali i veliki broj pratioca na instagram profilu, te mesečno zarađuje ogromne svote novca, a veći deo toga troši na svoje četiri kućna ljubimca, tri mačke i jednog psa. Ona mesečno potroši skoro 20.000.000 dinara (144.000 funti) na mace Jumi, Miso i Tigra i kucu Zeda, a kako kaže to je zato što ih voli najviše na svetu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Elle (@camilaelle2)

- Oni su moj život, naravno da ću im priuštiti najbolje što mogu. 

Njeni ljubimci imaju prioritet i nad njenim životom.

- Oni jedu najbolju i najluksuzniju hranu. Nije mi problem da dam 60.000 dinara (500 funti) na njihovu večeru, dok ja jedem samo jeftine nudle. Trošim mesečno mnogo više na njih nego na sebe- rekla je ova mlada devojka, a prenosi britanski Mirror.

Ona o svojim ljubimcima mnogo brine, a za njih je dala i preko 10 miliona dinara, s obzirom da je Miso persijska mačka, a Jumi britanska dugodlaka, te da su obe koštale oko 3.000.000 dinara, dok je pas Zed koštao sam oko 6.000.000. Ova mlada influensreka brine o njima mnogo te Miso svakog meseca pije lek Prozak jer je anksiozna. S obzirom na dužinu dlake njenih životinja, Kamila dva puta mesečno mora da ih vodi kod frizera, gde za jedno šišanje daje oko 15.000 dinara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Elle (@camilaelle2)

Ona, zaista, mnogo voli svoje ljubimce i očigledno je jako vezana za njih, ali mislite li da preteruje?

Komentari (0)