Kuce

SNIMAK RASPLAKAO ČITAV SVET! Izgubili su svaku nadu da će ga ikad pronaći, ali onda se dogodilo čudo!

Znamo kako mogu biti dirljivi susreti, a zamislite tek kad nekoga ne vidite 5 godina? I taj neko je vaš ljubimac. Video u kome se pas sastaje sa vlasnikom nakon 5 godina od svog nestanka rastopiće i najhladnija srca.

15.04.2022 10:00

SNIMAK RASPLAKAO ČITAV SVET! Izgubili su svaku nadu da će ga ikad pronaći, ali onda se dogodilo čudo!
unplash

Najverniji čovekov prijatelj je pas. O njegovoj vernosti i lojlnosti ispričane su priče, napisane knjige.  U jednoj od najpoznatijih knjiga „Hačiko čeka“ opisana je lojalnost psa koji svakodnevno čeka na stanici svog gazdu, koji se u isto vreme vraćao sa posla. Pas ga je  čekao čak i nakon njegove smrti u isto vreme i na istom mestu. Priča ima nažalost tužan kraj, ali nisu sve takve.

Ova priča, koja je obišla svet putem društvenih mreža, ima zapravo srećan kraj. Video koji kruži internetom i koji je osvojio srca mnogih ali izmamio i poneku suzu prikazuje psa kako se sastaje sa svojim vlasnikom nakon pet godina.

 

Pas je bio ukraden pre nekoliko godina a njegova porodica je izgubila svaku nadu da će ga videti. Međutim, on je pronađen i spašen i u trenutku kad su se pas i vlasnik susreli, bila je izuzetno dirljiva scena. Vlasnica psa je plakala i grlila ga, dok je pas radosno mahao repom i nije se odvajao od nje.

Ko kaže da životinje ne osećaju ljubav i da se između čoveka i psa ne može stvoriti jaka veza? Pet godina koje su iza vlasnika i ovog psa, možda su protekle u potrazi i tuzi, ali verujemo sa ovim susretom će nadoknaditi sve propušteno.

 

BONUS VIDEO:

                

Komentari (0)