Pametni su!

ZAŠTO VAS PSI PRATE U WC? Razlog za ovu čudnu naviku je presladak!

Pasi imaju neke čudne navike koje su nama neobjašnjive!

05.02.2022 17:15

ZAŠTO VAS PSI PRATE U WC? Razlog za ovu čudnu naviku je presladak!
pexels.com

Psi su naši najverniji prijatelji, ali koliko god da ih obožavamo neke njihove navike nama su potpuno zbunjujuće. Jedna od takvih navika je njihov običaj da nas prate u wc, a portal Srećna republika otkriva vam zašto to rade.

Vraćaju vam uslugu

Kada idete u šetnju, vaš pas obavlja nuždu dok ga vi posmatrate. Za njega je ovo potpuno normalno i deluje mu potpuno normalno da i on ide sa vama uostalom. Koliko god je za ljude wc mesto potpune privatnosti, pas ne razume taj koncept te će, sasvim logično ići sa vama.

Štiti vas

Psi su čoporske životinje koje će članove svog čopora, odnosno porodice, štiti u najranjivijim trenucima, a odlazak u wc svakako je trenutak kad ste najranjiviji. Dakle, vaš pas nije čudan, on samo želi da vas zaštiti.

Znatiželja

Vraza wc-a obično su zatvorena u toku dana i vi samo povremeno ulazite unutra, Ovo vašeg krznenog ljubimca može jako zbuniti i probuditi znatiželju u njemu. Šta li se krije u toj čudnoj sobi? Zašto moj vlasnik ne želi da ja ulazim unutra sa njim? I zašto je toliko retko koristi? Ovo su samo neka od pitanja koja se motaju  po glavi vašeg ljubimca.

Nedostajete mu

Kada ceo dan ne uđete u kuću zbog vaših obaveza, pas ima potrebu da to nadoknadi i ne, neće vaš odlazak u wc to da mu poremeti. On samo hoće da ukrade koji minut duže sa vama. Budite srećni što vas vaš ljubimac toliko voli.

Komentari (0)