Da li je veliki?

OVAJ DEO TELA OTKRIĆE VAM KOLIKA MU JE MUŠKOST: Da li će biti bogat i voli li da švrlja, sve će vam reći!

Pogledajte samo jedan deo tela i znaćete sve o vašem muškarcu!

09.01.2022 19:10

OVAJ DEO TELA OTKRIĆE VAM KOLIKA MU JE MUŠKOST: Da li će biti bogat i voli li da švrlja, sve će vam reći!
pexels.com

Mnoge žene navikle su da kada vide muškarca koji ih privlači prvo pogledaju u njegova stopala ne bi li otkrile da li je obdaren, a naučnici su sada dokazali da smo odgovore o muškarcu tražile na pogrešnom mestu. Toše Proeski pevao je ne gledaj mi u dlanove jer oni će me znam odati, a portal Srećna republika kaže vam da mu obavezno pogledate prste jer će sve njegove tajne odmah prodati.

Jako je veliki

Iako za mnoge žene veličina muškosti nije prioritet broj jedan, svakako dugačak i širok polni organ nije na odmet i može doprineti većem užitku. Istraživanje Azijskog androloškog zbornika potvrdilo je da ako vidimo da je muški domali prst duži od njegovog kažiprsta gotovo je sigurno poprilično obdaren. Ovo naravno ne znači da će muškarac biti fantastičan u krevetu, ali svakako nije na odmet znati šta možete da očekujete. 

Ovo naučno istraživanje, sprovedeno na 144 muškarca, pokazalo je da kada je razlika između dva prsta mala, postoji veća razlika između penisa u erektivnom i u opuštenom stanju, te da je penis veći kod takvih muškaraca, dok ako je razlika između dva prsta veća postoji velik šansa da će njegova muškost biti manja. Ukoliko je ta razlika posebno izražena na desnoj ruci, taj muškarac ima i veće testise, što se često smatra privlačnijim, pokazalo je ovo istraživanje iz 2014. godine. 

Voli da švrlja

Sve što je lepo ima i svoju negativnu stranu, što su istraživači sa Oksforda i pokazali. Naime, u slučaju da muškarac ima domali prst duži od njegovog kažiprsta taj muškarac jeste obdaren, ali voli i da švrlja. Studija koju su sproveli, a koja je objavljena u časopisu Biology Letters pokazala je da muškarci i žene čiji je domali prst duži imaju veću tendenciju varanja nego oni čiji je kažiprst duži. 

Bićete u vezi sa zgodnom ženom

Mit kaže da devojke padaju na zgodne frajere, koji umeju da budu pomalo bezobrazni i problematični, a čini se da duži domali prst upravo to i pokazuje, te ne čude podaci do kojih su došli poljski istraživači sa Jagiellonian University Medical College-a. Naime, oni su ispitali pedest muškaraca i potvrdili da oni sa ovakvimm prstima češće privlače žene jako uskog struka i izraženog poprsja. Takođe, pretpostavljaju da je razlog to što oni generalno imaju više testosterona i samim tim su ženama privlačniji. 

Bićete i bogati

Studija objavljena u Proceedings of the National Academy of Sciences, koja je sprovedena na 44 muškarca pokazao je da muškarci sa dužim kažipsrtom imaju sreće i kada je novac u pitanju. Naučnici pretpostavljaju da je razlog za to činjenica da su zbog viška testosterona spremni da rizikuju. 

Kada se sve sabere i oduzme, čini se da će muškarci sa dužim domalim prstom imati svakako veliki uspeh na svim poljima u svojim životima. 

Komentari (1)

Vasilija

09.01.2022 21:24

Sto ne napisete da muskarci koji imaju duzu muskost, imaju i veci problem u erekciji. Brzo im olabavi njihova stvarcica zato je mnogo lepsi seks sa vrzijim alatom, to znaci srednje velicine. Prosek je garant za dobar seks.