Sex

NAJBOLJE POZE TOKOM VRELIH DANA! Barem jednu morate probati još večeras!

Hidriranje tokom vrelih dana je neophodno, a posebno ako ste odlučili da kalorije potrošite u krevetu. Evo kako da sa partnerom uživate i tokom ovih ekstremno visokih temperatura.

24.07.2022 08:30

NAJBOLJE POZE TOKOM VRELIH DANA! Barem jednu morate probati još večeras!
Pixabay.com

Ako ste od onih koji bi radije sedeli na plaži i rashlađivali se uz neki koktel ili sokić, znajte da ljubavni život ne treba da trpi zbog vrućina. Ne postoje izgovori koji treba da vas odvuku od bliskosti sa partnerom i uvek se može pronaći način kako da se, kad je već  toplo, zajedno rashladite.

Akcija s partnerom će svakako podgrejati već dovoljno toplu atmosferu koja vlada tokom ovih paklenih vrućina, ali postoje i načini kako da ih prekratite i zaboravite na njih, a pružite sami sebi veliko zadovoljstvo. Energija se tokom ovog perioda može izgubiti, naročito u intimnom druženju, baš kao i voda iz tela, pa možete ostati dehidrirani. Ako želite da stvari budu pod kontrolom, preporučuju se tri poze koje će vam pružiti užitak, ali i, verovali ili ne, rashladiti vas. Reč je o seksu u stojećem stavu, psećem i kašika stilu. 

Šta raditi kako bi seks po vrućini bio vrhuski?

Da vam uživanje i intimni trenuci koje delite s voljenom osobom ne bi predstavljali napor, uzimajte dovoljno tečnosti i rashlađujte se tokom celog dana. Stručnjaci savetuju da i tokom spavanja čaša bude pored kreveta, pa je tako i tokom vrele akcije s partnerom poželjno da držite jednu što bliže. Trošenje energije i preznojavanje će zahtevati da nadoknadite tečnost, pa imajte to na umu.

Koristite ventilator

Ukoliko vam radi ventilator ili možda i klima, koža će vam biti rashlađena, a ako imate pročišćivač vazduha, još bolje. On će se pobrinuti za vlažnost u prostoriji.

Seks pod tušem

Samo hrabri se odlučuju na takvu akciju jer smatraju da može doći do povreda ili klizanja. Međutim, tuš pomaže i vama i partneru da telo bude rashlađeno i to najbolje na nekoj prijatnoj temperaturi. Pod tušem možete isprobati seks stojeći i može vam biti zabavan.

Minimalan kontakt "koža na kožu" 

Misionarska poza tokom vrućina je možda i najbolja, prenosi Dejli Star, međutim, pošto koža na kožu izaziva toplotu, najbolje je da se odlučite za one poze koje takav kontakt neće zahtevati i koje nisu intenzivne, a ima ih dosta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)