Sex

KOJU BISTE POZU ISPROBALI ZA PRVI MAJ? Predlozi kako da današnji praznični dan začinite na pravi način! (FOTO)

Isprobali ste sve u krevetu sa svojim partnerom i ponestaje vam inspiracije? Donosimo vam sjajne predloge kako da slobodne dane iskoristite na najbolji način sa svojim partnerom.

01.05.2022 18:00

KOJU BISTE POZU ISPROBALI ZA PRVI MAJ? Predlozi kako da današnji praznični dan začinite na pravi način! (FOTO)
Shutterstock/printscreen

Ovih nekoliko dana za vreme prvomajskih praznika svakome dobro dođe da se malo opusti uz hranu i piće sa dragim osobama. Ipak, šta je sa vašim ljubavnim životom? Da li stalno nalazite neke izgovore jer ste previše umorni i nemate vremena za svog partnera u spavaćoj sobi? Možda nije naodmet da se ovih dana malo i na taj način rasteretite i rasplamsate vatru u krevetu.

Kalorije koje ste dobili zahvaljujući dobroj hrani i piću treba potrošiti, a gde ćete boljeg načina nego sa svojom voljenom osobom. Evo predloga za one koji žele da eksperimentišu u krevetu, a koje je podelio jedan korisnik na Tviteru izazvavši veliku pažnju budući da je komentarisao kako je makar jedna od ovih poza sigurno prava za "uživanje tokom slobodnih dana". 

 

    Među predlozima, našlo se čak 50 položaja, među kojima će najkreativniji sigurno pronaći svog favorita.

 

Tviteraš je predložio pratiocima da sami daju naziv svakoj od poza sa pitanjem koju bi isprobali. Verujemo da ćete u ovom velikom izboru pronaći ono što vam odgovara i da ćete se sjajno opustiti i zabaviti sa partnerom za 1.maj.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)