Izgovori!

BOLI ME GLAVA! Ženski izgovori da ne bi vodile ljubav

Kada nešto ne štima u vezi, žena ne želi da deli postelju sa svojim partnerom.

25.11.2021 19:42

BOLI ME GLAVA! Ženski izgovori da ne bi vodile ljubav
pexels.com

Muškarc i žene vole seks, ali ponekada ni jednima ni drugima nije do istog. Dok muškarci obično odbijaju akciju zbog neke disfunkcije, poput umora, fizičkog bola ili nedostatka libid, dok su kod žena razlozi za poznato boli me glava i dobila sam, uglavnom emotivne prirode i mogu biti zaista kompleksne.

Nezadovoljstvo

Muškarci gotovo da misle da se sve može rešiti u krevetu i uz vrelu akciju. Međutim nezadovoljna žena, koja je pritom ljuta na svog partnera ne može da gleda svog izabranika, a ne da ga grli i ljubi. Kako bi uopšte i mogla? Iz tog razloga, trebalo bi da budete puni razumevanja i da pokušate da razgovarate sa njom da sve to i rešite, a onda će sigurno pasti i seks.

Kažnjavanje

Usko vezano sa prethodnim pasusom, besne žene uglavnom ne žele da dozvole da se seksom zaborave razlozi njihovog besa. Koriste ga kao svojevrsnu kazne, jer ako spavaju sa partnerom on, on to može shvatiti kao odustajanje od prethodne svađe, te da sve to dožive kao nepotrebno tupljenje!

Nisu zadovoljne seksom

Moguće je da je već neko vreme u krevetu ponavljate iste poze i u istom ritmu, bez strasti i bez predigre. Samo se očekuje da žena legne i raširi noge dok vi uživate u seksu i dok ne doživite orgazam. Ženama to ne izaziva užitak, te ne bi bilo čudno da samo odustanu od bilo kakvog odnosa. 

 

Komentari (0)