Strogo poverljivo

PRAVILA U KREVETU O KOJIMA SE ĆUTI: Svi ih znaju, ali nerado pričaju o ovome!

Kada je u pitanju seks, postoje činjenice, odnosno pravila o kojima se, iako ih svi znaju, jednostavno ne priča.

byRepublika

23.11.2021 22:30

PRAVILA U KREVETU O KOJIMA SE ĆUTI: Svi ih znaju, ali nerado pričaju o ovome!
Pixabay.com

Seks i dalje ume da bude tabu tema. Iako smo zagazili u 21. vek, kada se priča o “onim stvarima” i dalje postoji zadrška. Iako smo svi svesni nekih stvari koje su zapravo činjenice, ipak nikada, ili retko, pričamo o njima.

1. Prvi seks s partnerom nikada nije najbolji

Prvi put stojite goli jedno naspram drugog, nemate pojma kakav je vaš partner u krevetu. Hoće li biti dobar? Hoćete li vi biti dobri? Milion pitanja će vam u tim trenucima proleteti kroz glavu, a u stvari, sve što treba da uradite je da se opustite i prepustite užitku. Na ovu situaciju gledajte kao na priliku da se još bolje upoznate i kako vreme prolazi, doći ćete do savršenstva.

2. Predigra je važna

Ovo je činjenica i ne dozvolite nikome da vas ubedi u suprotno! Naravno, ima situacija kada je i seks na brzaka super stvar jer nemate uvek vremena za predigru, ali kada imate, ona se podrazumeva.

Istraživanje časopisa “Journal of Sex Research” otkrilo je da žene prvo žele predigru u trajanju od 11 do 13 minuta, a onda i od 14 do 16 minuta samog seksualnog odnosa. To bi značilo da ceo čin treba da traje od 25 do 30 minuta kako bi užitak bio potpun.

3. Ne potcenjujte svoj izgled

Slika tela vam može stvoriti probleme kao u životu, tako i u krevetu. Način na koji žena vidi svoje telo može da ima veliki uticaj na njenu želju za seksom, a da uticaj slike tela na uživanje u seksu kod žena postoji, potvrdila su i istraživanja.

Postoje dve vrste problema koje utiču na ponašanje žene u krevetu – šta ona misli o sebi i šta veruje da partner misli o njenom telu. Ako žena misli da je njen partner smatra privlačnom, njena seksualnost će biti izraženija. Međutim, ako veruje da partner njeno telo gleda u negativnom svetlu, to neće imati dobar uticaj na njenu želju.

Istina je da su mnogi muškarci frustrirani jer svoju partnerku smatraju beskrajno seksi ženom, dok ona nema takvo mišljenje o sebi.

4. Seks je smešan

Tokom seksa ispuštate čudne zvuke, pravite urnebesne grimase, dok različite poze donose i simpatične situacije. Kada vam je nešto smešno, slobodno se nasmejte. Nemojte dozvoliti da vam takve situacije budu neprijatne, jer one to nisu To je sasvim normalno i događa se svima.

5. Ako ne tražite, nećete ni dobiti

Nemojte se žaliti da osoba koju volite i s kojom imate odnose ne radi nešto što biste vi želeli, a vi joj niste stavili do znanja o čemu je reč. Komunikacija je ključna za uživanje u seksu. Osim ako vaš partner ne čita misli, u tom slučaju se uboli bingo i nemojte ga nikada pustiti iz ruku.

Komentari (0)