Sex

ŠTA ŽENE ŽELE NAKON VOĐENJA LJUBAVI: Muškarci, ovo dobro upamtite!

Posle strasti dame imaju određena očekivanja od partnera.

13.04.2024 20:45

ŠTA ŽENE ŽELE NAKON VOĐENJA LJUBAVI: Muškarci, ovo dobro upamtite!
shutterstock.com

Vođenje ljubavi veoma je važno za svaku vezu. Ovaj intimni čin povezuje parove, te se ne libite da se prepustite strasti kad god za to osetite potrebu. Većina muškaraca misli da je ženama bitno samo kako se pokažu tokom intimnog odnosa, međutim, tu su u zabludi. Podjednako im je bitno i šta se dešava nakon vođenja ljubavi. Evo šta žene zapravo žele posle strastvene akcije.

Umetnost maženja nakon orgazma

Kada je reč o zadovoljstvu partnerke, nakon postizanja orgazma, nežnost je ključna. Oksitocin, poznat kao hormon vezivanja, luči se nakon orgazma kod žena, stvarajući jaku želju za fizičkim dodirima punim ljubavi. Partneri bi trebalo da budu svesni osetljivosti grudi nakon orgazma i da se fokusiraju na nežne dodire, posebno duž leđa, kako bi održali intimnost.

shutterstock.com

Šta žene žele nakon intimnog odnosa

Nastavak zadovoljstva

Većina žena ostaje raspoložena za se*s nakon orgazma, ali preterana osetljivost erogenih zona može predstavljati izazov. Biranje poza koje ne vrše pritisak na osetljive delove tela, poput poze u kojoj žena sedi na muškarcu, može omogućiti nastavak uživanja bez neprijatnosti.

Umiljavanje rečima

Razgovor nakon se*sa može biti podjednako intiman kao i fizički dodiri. Partneri mogu osetiti bliskost kroz romantične razgovore o emocijama, posebno ako se tiho šapuće u uvo. Ovakav pristup može dodatno pripremiti partnerku za novu rundu uživanja, stvarajući emocionalnu povezanost koja doprinosi zajedničkom zadovoljstvu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)