Sex

"MORALA SAM DA KORISTIM OPIJATE DA BIH SE OPUSTILA": Zvezda filmova za odrasle progovorila o užasima kroz koje je prošla u industriji, pomenula i dete(FOTO)

Triša Pajtas, intenet senzacija i dalje promoviše posao kojim se godinama bavila jer ne može da se odrene novca koji joj on donosi.

19.08.2023 21:00

"MORALA SAM DA KORISTIM OPIJATE DA BIH SE OPUSTILA": Zvezda filmova za odrasle progovorila o užasima kroz koje je prošla u industriji, pomenula i dete(FOTO)
Instagram/ Trisa pajtas

Razgovarajući sa terapeutom Druom Pinskijem, domaćinom američke TV emisije "Selebriti riheb with dr. Drju", Triša Pajtas je rekla da nije snimala novi sadržaj za odrasle od kako se porodila i dobila devojčicu, ali da i dalje promoviše svoje provokativne snimke, jer je zavisnica od novca koji joj oni donose.

- Više puta, nakon porođaja, sam rekla da ću odustati od industrije za odrasle, jer bi me zgražavalo da se moje ćerka bavi istim poslom kao i ja. Mnogi me nazivaju licemerom jer još uvek nisam obrisala stare video snimke, ali ne želim da se odreknem novca koji mogu da dobijem - rekla je Triša. 

 

Dodala je da joj je bilo teško pre svakog snimanja i da je morala da koristi opijate, jer nije bila sigurna u sebe. 

- Ušla sam u ovu industriju kada sam imala 32 godine. Tada sam bila slobodna, nisam imala karijeru i pomislila sam da je ovo idealan korak za moju budućnost. Moram da priznam da sam morala da koristim opijate da bih se opustila, jer nisam bila sigurna u sebe i nisam se osećala prijatno - dodala je Triša. 

Internet joj omogućava da promoviše svoj stari sadržaj.

 

- Za mene je promocija takvog sadržaja velika zarada. Iako više ne snimam, rešila sam da iskoristim ono što imam. Reklama za taj sadržaj može da se nađe na Tviteru, jer je to jedina platforma koja to dopušta - dodala je Triša.

JUST TRISH PODCAST

Drju Pinski joj je rekao da veruje da će da obriše sav sadržaj sa kojim može da se suoči njeno dete u budućnosti.

Doktor Dru je rekao da poznaje mnoge ljude koji su odustali od snimanja za idustriju za odrasle kada su se ostvarili kao roditelji. 

- Razgovarao sam sa mnogo ljudi koji su bili deo ove industrije i sećam se da je bilo nekoliko žena koje su rekle da će da prestanu da snimaju i da će da obrišu sav sadržaj koji se ikada pojavio u video formatu zbog svojih sinova. Verujem da ćete doći do tačke kada ćete prestati sa bilo kojom vrstom publikacije zbog svog deteta. Znam da od starog sadržaja možete da zaradite dosta novca, ali i to će da postane prošlost - rekao je doktor Dru.

Triša je rekla da će joj biti teško da se odrekne novca. 

- Najviše se plašim svoje zavisnosti od novca, jer sam za njega spremna sve da uradim. Iako ne želim da moje dete bilo kada dođe u kontakt sa mojim snimcima, ne želim da se odreknem para koje mogu da zaradim - zaključila je Triša. 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)