Sex

DEKOLTE DO PUPKA I NEMIRNE BUJNE GRUDI: Zavukla je ruku u bluzu i protresla ih, muškarcima u prodavnici pala vilica do poda (VIDEO)

Bez stida atraktivna Brazilka je namestila svoje obline pred mušterijama ne mareći da li je neko gleda

29.07.2023 22:00

DEKOLTE DO PUPKA I NEMIRNE BUJNE GRUDI: Zavukla je ruku u bluzu i protresla ih, muškarcima u prodavnici pala vilica do poda (VIDEO)
Printscreen Instagram/indianara.jung

Atraktivna Brazilka Indiniara Jang gde god se pojavi privlači veliku pažnju muškaraca. I dok jači pol ne krije oduševljenje  crnkom, žene s negodovanjem gledaju kako se obučena pojavljuje na ulici ili u prodavnici. Ona je poznata na društvenim mrežama kako i u šoping u prodavnicu hrane odlazi tako atraktivno obučena. Ali, to nije sve.

Dekolte do pupka

Na jednom od njenih Tik Tok video-snimaka vidi se Indiniara kako stoji između rafova u prodavnici hrane. Imala je kombinezon sa dubokim dekolteom do pupka koji se završavao ultra kratkim šortsem. 

U jednom trenutku ona je bez stida uvukla ruku u gornji deo i namestila, tačnije protresla svoje bojne grudi. Providni gornji deo ispod koga su se jasno ocrtavale bradavice otkrivao je da ona nije nosila brushlater, a njen potez nameštanja grudi izazvao je salvu požudnih muških pogleda.

Ovaj njen post privukao je veliku pažnju njenih pratilaca, a usledili su brojni komentari.

- Boginjo! Da li si svesna koliko si lepa.

- Koji je to supermarket? Moram da dođem da pazarim tu ali samo kad si ti u prodavnici.

- Zdravo ljubavi moja! Uvek si prelepa!

- Vau! Predivna princeza Nara! Mogi li sledeći put da ti nosim teške kese iz prodavnice?

-  Mogu da te volim i divim ti se i daleka! Lepša si od boginje.

-  Oduzimaš dah devojko! - bili su samo neki od komentara na njen post.

Oskudno obučena i u bioskop

Atraktivna crnka i u bioskop ide oskudno obučena. Na snimku se vidi kako je ležerno došetala do pulta za prodaju ulaznica i grickalica u dugoj uz telo pripijenoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala njeno prezgodno telo.

Njena leva strana nije imala nikakav materijal, već samo metalni prsten koji je u predelu rebara sastavljao prednji i zadnji deo tog odevnog komada, otkrivajući istovremeno bujne obline.

Indiniara je strpljivo čekala za pultom kupujući ulaznice za bioskop dok su sve oči bile uprte u nju. Ovo nije prvi put da ona ovako atraktivna ide u prodavnicu, šeta ulicom ili eto kao sad ide u bioskop.

Svoje savršeno izvajano telo ona ima zahvaljujući redovnim treninzima u teretani gde je posebno posvećena zatezanju svoje zadnjice. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)