Sex

ISPUNIO SAM DEVOJCI ŽELJU DA IMAMO TROJKU, a ona je zatim uradila nešto nepojmljivo! Nisam ni sanjao da će me tako izdati, kao i moje želje!

Očajni muškarac zatražio je savet na internetu nakon što je doživeo veliko razočaranje od svoje devojke otvorenih shvatanja.

25.04.2023 22:01

ISPUNIO SAM DEVOJCI ŽELJU DA IMAMO TROJKU, a ona je zatim uradila nešto nepojmljivo! Nisam ni sanjao da će me tako izdati, kao i moje želje!
Shutterstock

Kaže se da je "u ljubavi i ratu sve dozvoljeno", pa zato ne iznenađuje da je jedan par imao neobične prohteve u krevetu. Muškarac ima 36 godina, dok njegova partnerka ima 34, i njih dvoje su zajedno već 5 godina. Među retkim su parovima koji mogu naglas da maštaju i podele svoje se*sualne fantazije, a u jednom trenutku se ispostavilo da oboje sanjaju o tome da isprobaju čuvenu trojku. Očekivano, devojka je želela da ima se*s sa još jednim muškarcem, dok je njen dečko želeo odnos u kome će pored njegove devojke biti uključena još jedna žena.

- Moja devojka i ja smo shvatili da oboje želimo da isprobamo trojku. Budući da smo zajedno već 5 godina, rešili smo da svoje želje pretočimo u stvarnost. Jedne večeri smo izašli i popili koju više. Pošto smo pričali na temu se*sa utroje, prvo smo se dogovorili da ostvarimo njene fantazije, dakle da uključimo još jednog muškarca u odnos. Tu noć smo u klubu oboje primetili jednog lika za koga smo pomislili da bi mogao da dođe u obzir. U početku je mislio da se šalimo, ali pošto smo završili piće, sve troje smo krenuli do našeg stana. Tamo smo popili još jedno piće i krenuli da realizujemo naše fantazije - započinje ispovest taj muškarac, a prenosi San.

shutterstock.com

Rešili da začine stvari u krevetu, ali sa još jednom osobom

Iako se nije nadao, ovaj čovek je vidno bio zapanjen kada je na delu video svoju devojku sa drugim muškarcem i priznaje da je bio ljubomoran.

- Budući da je u tom se*su bila moja devojka, a ne neka koju sam upoznao tu noć, nije mi bilo nimalo sve jedno kada sam je video na delu sa tim likom. Kada je započela oralni se*s sa njim, malo je falilo da prekinem, jedva sam se kontrolisao. Onda je on sve isto ponovio kako bi njoj udovoljio. Alkohol je kasnije učinio svoje i zaspali smo svo troje. Sledećeg jutra je taj lik otišao, ali ono što je moja devojka kasnije tog dana izjavila me je iznerviralo. Rekla mi je da trojka uopšte nije ono što je zamišljala i kako nam film to prikazuje. Dodala je da joj je bilo krajnje neprijatno da ima bilo šta intimno sa čovekom koga ne poznaje i da tek ne bi mogla da učestvuje u sličnom scenariju za "moju obećanu trojku" sa ženom. Jednostavno je rekla da ona nije više za to. Osećao sam se prevarenim. Ja sam izašao njoj u susret, progutao svoj ponos i imao se*s sa njom u kome je bio uključen totalni stranac, a sada kada je došao red na mene i drugu devojku, ona odjednom ne želi. Da li je to korektno? - upitao je on korisnike interneta.

shutterstock.com

Ljubomoran bio na muškarca u toku "trojke"

Reakcije koje su usledile bile su podeljene.

- Trojka je uvek loše rešenje kada su veze u pitanju. U vezu ulazite sa jednom osobom i sasvim je logično da će treća osoba koja ulazi u taj odnos njega i poremetiti -

- Možda je to u početku delovalo kao primamljiva ideja, ali na delu se nije tako pokazalo. Možda se vaša devojka zaista nije osećala prijatno tokom te trojke, pa sasvim logično da ne želi da je ponovi, niti istu, niti u izmenjenom sastavu. Da li biste vi želeli da prisiljavate svoju devojku na se*s koji ona ne želi? -

- Treća osoba uvek dodatno zakoplikuje stvari. Kao da je malo bilo što ste bili ljubomorni kada ste videli vašu ženu sa drugim, već sada želite i njoj da priredite slično, iako vam je rekla da joj se ni prva verzija nije dopala! - glasile su samo neke od reakcija. 

shutterstock.com

Trojka je sve iskomplikovala u vezi mladog para

BONUS VIDEO:

Komentari (0)